Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dan Gilbert: Irving će cijelu karijeru ostati u Cavaliersima

Dan Gilbert, glavni čovjek Cleveland Cavaliersa, rekao je da će dati sve od sebe da razigravač Kyrie Irving ostane u dresu kluba cijelu karijeru. Nakon odlaska LeBrona Jamesa prije tri godine sigurno će se potruditi da mu još jedna zvijezda ne ode u drugu franšizu.

“Još je prerano, ali osjećamo se dobro u vezi toga da Kyrie bude cijelu karijeru s nama. Mislim da smo ostvarili dobru kulturu u kojoj će biti All-Star igrač i lider kluba koji će biti jedan od kandidata za naslov prvaka”, rekao je Gilbert.

Gilbert vjeruje da su trener Mike Brown i Kyrie ostvarili odličan odnos: “Odnos između najboljeg igrača i glavnog trenera uvijek je od krucijalnog značenja za gradnju šampionske ekipe.”

Gilbert vidi veliku promjenu u kulturi kluba: “Mislim da je potpuno drugačija atmosfera u klubu. Očito je da imamo veće ciljeve nego prošlih godina. U cijelom klubu je drugačija atmosfera i osjećaj, ne samo u svlačionici, nego i u cijeloj organizaciji. Takav smo osjećaj imali cijelo ljeto, čak i tijekom treninga. Ovo je jedna od godina kada je talent evoluirao, skupili smo par odličnih igrača i imamo trenera koji voli obranu.”

Sezonu su Cavaliersi otvorili uspješno, rezultatom 98:94 svladali su Brooklyn Netse, a sami Irving ubacio je 15 poena uz 9 asistencija i 7 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE