Saturday, July 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Danas je dan D

Do kraja regularnog dijela je preostalo još 11 dana, a sutra æe zbog velikog NCAA finala biti slobodan dan u NBA ligi. Danas poslije ponoæi past æe odluka o osmom putniku svake konferencije jer æe se sudariti osmoplasirane i devetoplasirane ekipe iz obje konferencije.

Detroit Pistons (36-40) – Charlotte Bobcats (34-42)

Detroit: Charlotte, New York, New Jersey, Indiana, Chicago, Miami
Charlotte: Detroit, Philadelphia, Oklahoma City, Chicago, New Jersey, Orlando

Danas toèno u ponoæ sastat æe se košarkaši Pistonsa i Bobcatsa. U psihološkoj prednosti su svakako košarkaški Charlotte koji jesu izgubili obje utakmice u mjesecu travnju, ali protiv Bostona i Miamija nisu imali puno moguænosti za slavlje. Na drugoj strani sukošarkaši Detroita, koji su juèer u samoj završnici izgubili protiv Philadelphije, a ukoliko uzmemo u obzir sve njihove probleme u ovoj godini (èitaj: trade Billups – Iverson) nikako ne mogu zanemariti moguæe iznenaðenje èime bi Charlotte došao na svega jednu pobjedu zaostatka, pet utakmica prije kraja regularnog dijela. Zadnju utakmicu Detroit gostuje na Floridi, a Charlotte u Orlandu  i to bi moglo biti odluèujuæe.

Utakmica poèinje u 00.00 po našem vremenu


Dallas Mavericks (45-31) – Phoenix Suns (42-34)

Dallas: Phoenix, Utah, New Orleans, New Orelans, Minnesotta, Houston
Phoenix: Dallas, New Orleans, Minnesota, Memphis, Memphis, Golden State

Phoenix Suns je vjerojatno najveæe negativno iznenaðenje na zapadnoj konferenciji jer s ovakvom ekipom morali bi bez problema uæi u doigravanje. Ali dolazak Terrya Portera poremetio je napadaèki sustav Phoenixa, a peh se nastavio s ozljedom Amarea Stoudemirea. Cijela sezona je pala na leða dvojice veterana, Stevea Nasha i Shaquillea O’Neala. S današnjom pobjedom protiv Dallasa Phoenix bi zadržao velike moguænosti za iznenaðenje, jer Maverickse èeka u zadnjih pet utakmica èetiri derbija zapadne konferencije (dva puta New Orleans, Houston i Utah), dok Phoenix ima samo jedan težak susret, a to je gostovanje u New Orleansu.

Utakmice poèinje u 21.30 po našem vremenu

Latest Posts

NE PROPUSTITE