Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

D’Angelo Russell: Najbolji sam igrač na draftu

Kako se približavamo kraju NBA sezone, sve će više svjetla pozornice dobivati mladi igrači koji su se ove godine prijavili na NBA draft. Jedan od njih je i D’Angelo Russell, igrač koji pokriva pozicije razigravača i beka šutera, a vjeruje kako od njega nema boljeg na draftu.

Na pitanje novinara o tome zašto bi ga NBA momčad trebala odabrati, bivši igrač Ohio Statea je spremno odgovorio: „Ja sam najbolji igrač na draftu“.

Iako je uvijek dobro biti samouvjeren, teško je da će momčad koja osvoji lutriju baš njega uzeti na prvom mjestu, koje je izgleda rezervirano za Karla Anthonyja-Townsa, a ispred njega bi trebao ići i Jalil Okafor. Ove je sezone za momčad Ohio State prosječno ubacivao 19.3 poena uz 5.7 skokova i 5 asistencija.

Russell je visok 196 centimetara, zna zabiti i ima veoma dobar pregled igre, ali i dalje neki skauti i analitičari ne misle da će tako dobro prenijeti igru sa sveučilišne na NBA razinu jer je imao problema s kvalitetnijim momčadima u sveučilišnoj karijeri. Sve u svemu, Russell će gotovo sigurno biti izabran u prvih pet na sljedećem draftu, a najžešći konkurenti za treće mjesto su mu Emmanuel Mudiay i Justice Winslow.

Latest Posts

NE PROPUSTITE