Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Daniels ozlijedio kralježnicu, Shaq ‘out’ do All-Stara?

Shaquille O’Neal je juèer protiv Orlanda propustio i petu od posljednjih osam utakmica svoje ekipe, a prema izvorima propustiti æe i naredne tri utakmice zbog mnogobrojnih (manjih) ozljeda. Dodajmo i to kako su se pojavile prve informacije o juèerašnjoj ozljedi Danielsa.

Popularni Shaq trenutno ima problema sa kukom te ahilovom tetivom, a ne mogu se izbjeæi i raznorazne modrice i ošteæenja u prvom redu na oba koljena.

Doc Rivers zna da je Shaqovo golemo iskustvo i znanje potrebno za playoff te veæ neko vrijeme ne forsira njegovu igru u regularnom dijelu sezonu. Prema zadnjim podacima O’Neal sigurno neæe nastupiti noæas protiv Bobcata, ali postoji i moguænost da ga Doc Rivers poštedi sve do All-Star vikenda.

Shaquille O’Neal je trenutno u ovoj sezoni na prosjeku od 9,3 poena i 4,9 skokova po utakmici.

Daniels ‘out’ mjesec dana

Ovom prilikom možemo izvijestiti kako Maruis Daniels zbog juèerašnje bizarne ozljede kralježnice prema procjeni bostonske doktorske službe neæe biti na raspolaganju najmanje mjesec dana.

Isto tako zbog zgloba sve do All-Star vikenda neæe biti spreman niti Delonte West, a ni Jermaine O’Neal koji ima veæ neko vrijeme problema s koljenima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE