Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Danilo Gallinari ozbiljnije ozlijedio koljeno

Najbolji šuter u redovima Denver Nuggetsa, mnogima omiljene NBA momčadi ove sezone, potrgao je prednje križne ligamente lijevog koljena te ga sigurno neće biti do kraja sezone, a pitanje je kada će se vratiti u idućoj, sezoni 2013/14.

Taman kada je Nuggetsima sve išlo savršeno, Danilo Gallinari je u susretu protiv Dallas Mavericksa krivo stao te je sezona za njega nažalost završena. Danas će se obaviti završni pregledi, ali trenutno stvari ne izgledaju najbolje, a i sama ozljeda nije izgledala baš lijepo.

Gallinari je ove godine bio drugi najbolji strijelac Nuggetsa (16,2 poena po utakmici) te je bio veliki dio napada jer je jedan od boljih šutera u momčadi. Obzirom da mladi Talijan u ofenzivnom sistemu Georgea Karla igra visoko krilo, s preciznim šutevima bi izmamio visoke igrače vani te bi svojoj ekipi otvorio pregršt prostora za probijanje, posebno kada je napad postavljen.

Ozljeda Gallinarija kombinirana s ozljedom razigravača Tya Lawsona, koji je još upitan za početak doigravanja zbog ozljede stopala, bacila je sjenu na gotovo cijelu sezonu inače vrhunske napadačke ekipe, trenutno po omjeru pobjeda i poraza trećoj momčadi teške konferencije Zapad. Nuggetsi su zasigurno duboka ekipa s mnogo oružja, ali kada vam se ozljede dva najbolja strijelca, to se može nazvati samo nesretnom okolnosti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE