Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Danilo Gallinari potpisao za Olimpiju iz Milana

Dok u NBA ligi ne završi igraèki štrajk, ponajbolji talijanski košarkaš Danilo Gallinari (23) igrat æe za svoju bivšu košarkašku momèad u Italiji, milansku Olimpiju.

La Gazzetta dello Sport piše da je krilni igraè Denver Nuggetsa dogovorio suradnju s Milanezima, te da æe u èetvrtak s momèadi kojoj su se takoðer prikljuèili grèki reprezentativci Antonis Fotsis i Ioannis Bourousis, zaputiti na pripreme u Španjolsku, gdje æe se susresti s novim trenerom Sergijom Scariolom, izbornikom španjolske košarkaške reprezentacije.

Tijekom triju sezona nastupanja u NBA ligi, kamo je došao upravo iz Milana 2008. godine, nakon što je od New York Knicksa biran kao šesti izbor drafta, Gallinari je na vrlo dobrim prosjecima od 13,8 koševa, 4,4 skoka i 1,5 asistencija po utakmici.

Osim Gallinarija, te Scariola i spomenutih Grka, ambicioznu su milansku momèad ovog ljeta pojaèali Omar Cook iz Valencije, Malik Hairston iz Siene, Drew Nicholas iz Panathinaikosa te hrvatski 21-godišnji centar Cibone Leon Radoševiæ.

Latest Posts

NE PROPUSTITE