Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Danilo Gallinari propušta i ostatak sezone

Talijan u redovima Denver Nuggetsa Danilo Gallinari ipak se neće vratiti košarci do kraja sezone zbog druge operacije prednjih križnih ligamenata koljena, koje je ozlijedio početkom travnja prošle godine u susretu protiv Dallas Mavericksa.

Nuggetsi su se nadali da će Gallinari odigrati barem jedan dio regularne sezone, ali izgleda da je operacija koljena na ljeto bila nedovoljna za brži oporavak, tako da Talijan opet mora na operacijski stol.

“Svi znamo da je Danilo veliki radnik, tako da se ne brinemo oko njegovog povratka i zdravlja iduće sezone”, rekao je generalni menadžer Nuggetsa Tim Connelly.

25-godišnji Gallinari je odličan šuter koji igra poziciju niskog krila te je s prosjekom od 16,2 poena bio drugi najbolji strijelac kluba prošle sezone, a njegov izostanak u doigravanju sigurno Nuggetsima nije olakšao posao u porazu protiv Golden State Warriorsa u prvom krugu.

Nuggetsi su trenutno na 10. mjestu teške Zapadne konferencije s omjerom 20-20, a nade za doigravanje su novom operacijom Gallinarija sve manje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE