Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Danny Granger se odlučio za Clipperse

Prema pisanju američkih medija, krilni košarkaš Danny Granger odlučio je, nakon raskida ugovora s Philadelphijom 76ers, pristupiti Los Angeles Clippersima, momčadi koja kandidira za naslov NBA prvaka.

Iako su za njega bili zainteresirani aktualni dvostruki prvak Miami Heat, te viceprvak San Antonio, Granger se navodno odlučio za Clipperse koji su mu ponudili najbolje uvjete suradnje, odnosno obećali najbolju minutažu na parketu. Uz to, Clippersi su jedni od favorita za osvajanje Zapadne konferencije, a samim time i kompletne lige.

Još ništa nije službeno, no tamošnji mediji prenose da je Granger već u četvrtak viđen u Los Angelesu kako trenira u lokalnoj košarkaškoj dvorani. Granger će tako postati drugo veliko pojačanje Clippersa u ovome tjednu, nakon što je trener Doc Rivers momčad pojačao svojim bivšim krilnim centrom iz Bostona – Glenom Davisom.

Granger je ove sezone nastupio u 29 utakmica za Indiana Pacerse, koji su ga nedavno poslali u Philadelphiju, te za njega dobili Evana Turnera i Lavoy Allena. Bio je na prosjeku od 8,3 poena za prosječno 22 minute provedene na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE