Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Danny Green: Kawhi je želio ići svojim putem

Novi igrač Los Angeles Lakersa Danny Green razvio je bliski odnos s Kawhijem Leonardom tijekom njihovih zajedničkih godina u dresu Spursa i Raptorsa, tako da je on jedan od najpogodnijih ljudi za dati uvid o odluci Kawhija da potpiše za Clipperse.

Iako su Leonardovi interesi da potpiše za Lakerse postojali, Green vjeruje da je 2x MVP finala želio krenuti svojim putem u dresu Los Angeles Clippersa, umjesto da igra s LeBronom Jamesom i Anthonyjem Davisom.

Sve to je bio veliki šok za mene, izjavio je Green u četvrtak Dave McMenaminu iz ESPN-a. Šokirao me potpis Kawhija za LA Clipperse. No isto tako ga nisam vidio da potpisuje za Lakerse.

Osjećam da je želio ići svojim putem. Mislim da je to bilo između njih i povratka (u Toronto Raptors). Mislim da je godina koju je imao i što su nam ti navijači donijeli ove sezone utjecalo na potencijalnu odluku da ostane, da ne napusti Toronto. Ali znao sam da želi biti bliže kući.

Green i Leonard su zajedno osvojili dva NBA naslova. Obojica će imati priliku to ponoviti kada se pridruže novim momčadima, a Green će pokušati pomoći Jamesu da se vrati na vrh, nakon što on nije uspio doći do doigravanja u svojoj prvoj godini s Lakersima.

Nije bilo jako teško, rekao je Green o svojoj vlastitoj odluci. “LeBron i Anthony Davis su ovdje. Mislim da u Torontu nisu imali prostora da me potpišu te sam smatrao da je ovo sljedeća najbolja momčad za potpisati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE