Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Danny Green tri tjedna izvan parketa

Nakon što su, po završetku prošle sezone, izgubili Tima Duncana, San Antonio Spursi su izgubili još jednog redovnog člana početne petorke – Dannyja Greena. Na sreću, ovaj će se vratiti, ali, u najboljem slučaju, nakon tri tjedna.

Prema informacijama koje su objavili Spursi, Green je pretrpio ozljedu bedrenog mišića. To mu se dogodilo još u trening kampu, ali se uspio brzo vratiti. Sada je ipak malo ozbiljnije pa će Green morati na malo duži oporavak.

Ipak, zadržao je pozitivne misli rekavši kako će ići dan po dan, tjedan po tjedan i kako se nada da će se vratiti prije nego što se očekuje. Tu svoju izjavu na Twitteru je završio tako što je rekao kako se mora ostati pozitivan u takvoj situaciji.

Prošle se godine Green mučio sa šutom. Iako je jedan od najboljih šutera na rosteru Spursa, prošle godine je zabio samo 33,2% pokušanih trica što je puno manje od njegovog prosjeka u karijeri koji iznosi 40,3%. Unatoč tim problemima, Green je zadržao mjesto u početnoj petorci zahvaljujući svojoj dobroj obrani. Spursima će zasigurno nedostajati njegova prisutnost na parketu.

Zbog ove ozljede možemo očekivati više minuta za Manua Ginobilija, Kylea Andersona, a možda i za Jonathona Simmonsa. Iako imaju dubinu rostera da pokriju nedostatak Greena, oni definitivno trebaju njegov brz povratak na parket i poboljšanje njegovog šuta za tri ako se misle natjecati u vrhu teške Zapadne konferencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE