Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Danny Green u Union Olimpiji

Krilo San Antonio Spursa, Danny Green, je preko društvene mreže Twitter potvrdio kako æe, dok traje lockout, igrati za ljubljansku momèad Union Olimpiju. Ova je vijest snažno odjeknula u lokalnim teksaškim medijima, a i slovenski mediji su se raspisali o Amerikancu koji je igrao za Spurse.

Želim se zahvaliti svim navijaèima Spursa koji su me podržavali dok sam bio u San Antoniu, vratit æu se kada lockout završi, i nadam se da æe me ova ekipa pozvati. Drago mi je da æu u Ljubljani igrati sa svojim prijateljem s kojim sam zajedno igrao u Tar Heelsima, Deonom Thompsonom.  Sve u svemu, u Teksasu mi je bilo zabavno, i nadam se da æemo se opet vidjeti.“, rekao je Green.

Kako je spomenuo u svom tweetu, Green neæe biti jedini Amerikanac u Unionu. Naime, tamo je veæ došao 23-godišnje krilo Deon Thompson sa sveuèilišta North Caroline. Deon nije biran na draftu, a prošlu je sezonu nastupao za grèki Ikaros BC. On æe za razliku od Greena, ostati cijelu sezonu u susjednoj nam državi.

Što se tièe Greenovog statusa kada lockout završi, on je nedefiniran. Ima negarantiran ugovor sa Spursima koji mu mogu dati nogu, ili ga zadržati. Amerièki mediji su gotovo sigurni da æe èelnici Spursa ipak zadržati ovog momka koji je prošle sezone imao prosjek od 5.1 koševa i 1.9 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE