Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

D’Antoni: Anthony, Durant i James su kandidati za MVP nagradu

Jučer je odigrano nekoliko fantastičnih dvoboja koje nam je podarila NBA liga na Božić. Jedan od tih dvoboja bio je onaj između Los Angeles Lakersa i New York Knicksa.

Prije dvoboja s novinarima je porazgovarao trener Mike D’Antoni, aktualni strateg Lakersa i bivši trener Knicksa. Prvo je rekao da Carmelo Anthony zasigurno pripada u raspravu oko dobitnika nagrade za najkorisnijeg igrača sezone.

“Da, mislim da je u toj raspravi. Knicksi su jedna od najboljih ekipa trenutno, a on je veliki razlog zašto je to tako. Zato mislim da je jedan od kandidata”, rekao je D’Antoni te spomenuo i još neke igrače:

“Durant je također u toj raspravi, LeBron isto. Da bi bili kandidat za tu nagradu ekipa mora biti među tri ili četiri najbolje u ligi. Zbog toga neki igrači nisu u toj raspravi iako to možda i zaslužuju.”

Ovdje D’Antoni naravno misli na svog najboljeg igrača, Kobea Bryanta, koji je trenutno prvo strijelac lige i igra kao u najboljim danima karijere. Lakersi su trenutno u pozitivnom nizu od 5 pobjeda i ako se uspiju do kraja sezone približiti najboljim momčadima sigurno će i Bryant biti među kandidatima za MVP nagradu.

“Ako uspijemo doći među najbolje ekipe, tada će i Bryant biti među tim igračima. Mislim da ne možete nagradu dati nekome čija ekipa ima samo 50 posto pobjeda. To tako ne ide”, završio je D’Antoni, čija je ekipa trenutno na omjeru pobjeda i poraza 14-14.

Latest Posts

NE PROPUSTITE