Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

D’Antoni: Lin ne može biti Petar Pan svaki dan

Jedanaest utakmica zaredom je Jeremy Lin, košarkaška zvijezda New Yorka koji je postao tema br.1 u NBA ligi došavši iz niotkuda, ubacivao 10 poena i više. Od toga je devet puta postizao 20 i više.

No, u èetvrtak je toj seriji došao kraj. Lin je postigao samo osam poena na gostovanju kod Miamija, a njegovi su Knicksi poraženi 102-88 u utakmici gdje nisu imali gotovo nikakve šanse. Lin je iz igre pogodio jedan jedini šut (1-11), a u svemu je imao i èak osam izgubljenih lopti.

“Uèinili su savršeni posao da se osjeæam posve neudobno na parketu” rekao je Lin nakon utakmice, a na njega se nadovezao trener Mike D’Antoni:

” Definitivno ne možemo oèekivati da Lin svaku veèer bude Petar Pan.”

U obranu Lina i kluba je stao i Carmelo Anthony, nominalno prva zvijezda kluba, makar mu je Lin u zadnje vrijeme “ukrao” te ovlasti:

“Uozbiljite se, pa bit æe još ovakvih veèeri. Ne želim da o ovome prièamo kao o sramoti. Pa, igrali smo vjerojatno protiv najbolje momèadi u ligi. Tko uopæe od nas može oèekivati da pobjeðujemo u baš svakoj utakmici. Oni su bili maksimalno fokusirani i zaslužili su pobjedu, a mi idemo dalje sa svojim putem” ustvrdio je Mel

Latest Posts

NE PROPUSTITE