Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dario Šarić odigrao prvu ovosezonsku utakmicu za 76erse

Philadelphia 76ersi gostovali su u predsezonskoj utakmici kod Boston Celticsa. Od početka dvoboja domaći su nametnuli svoj ritam i nisu davali nikakve šanse gostima da se rezultatski približe. Na kraju prve četvrtine rezultat je bio 37:20 i prednost su održavali tijekom utakmice. Na kraju susreta semafor je pokazivao 113:96.

Prvi put nakon nastupa na Eurobasketu i ispadanja u osmini finala protiv Rusije, nastup je ubilježio Dario Šarić. Šiši se našao u petorci i posebno se istaknuo u drugoj dionici utakmice kada je ubilježio pet poena i sedam skokova. Na terenu je ukupno proveo 20 minuta i za to vrijeme postigao je devet poena, sedam skokova, asistenciju i blokadu. Šut iz igre bio mu je 3/5 za dvicu i 1/5 za tricu.

Prvo ime Philadelphije, koja će se morati još malo strpiti na povratak Joela Embiida, bio je Ben Simmons s 15 poena i šest skokova. Kod Bostona je najefikasniji bio Semi Ojeleye sa 16 te Abdel Nader i Terry Rozier s 15. Boston’s new Big-Three IrvingHaywardHorford nije nastupio.

U sljedećoj pripremnoj utakmici Philadelphia će biti gost Brooklyn Netsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE