Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dario Šarić:”Nisam tužan, iznimno sam sretan zbog trejda”

Šibenski NBA košarkaš Dario Šarić zadovoljan je jučerašnjim prelaskom iz Minnesota Timberwolvesa u Phoenix Sunse, a za ŠibenikIN kaže da se i tako i tako nikad nije do kraja aklimatizirao na hladni Minneapolis i igru Wolvesa.

– Ne da nisam tužan zbog ovog ‘trejda’ nego mi je zbog svega ovog i drago, jer smatram da u Minnesoti nisam ni dobio poštenu priliku. U Phoenixu je itekako očekujem. Sve u svemu sam zadovoljan – kaže Šarić, kojem ovaj ‘trade’ očito nije ni približno teško pao koliko prošli, kad je u Wolvese prešao iz Philadelphije.

Dario je još uvijek u Hrvatskoj, ali već je, kako kaže, u intenzivnom treningu.

– Zadovoljan sam i što je u Sunsima trener Monty Williams, koji je bio pomoćni trener u mojoj prvoj godini u Philadelphiji i dobro zna što mogu. Tako da ne idem na potpuno nepoznati teren. Očekujem svoje mjesto pod suncem u Arizoni – zaključuje šibenski NBA-ovac.

Lakše bi mu svakako bilo i da je u novom klubu ostao hrvatski reprezentativac Dragan Bender, ali Sunsi s njime nisu htjeli nastaviti suradnju.

U Sunsima su glavne zvijezde mladi bek šuter Devin Booker i centar DeAndre Ayton. Šarić bi se na svojoj poziciji ‘stretch’ četvorke trebao među njih dobro uklopiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE