Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dario Šarić:”Volio bih ostati u Sunsima, nisam veći domoljub ako igram za reprezentaciju”

Gost 4. epizode IV. sezone emisije Hrvatska košarka bio je hrvatski reprezentativac Dario Šarić. Šibenčanin je nakon završetka NBA sezone u rodnom gradu, a nikada nije bila tajna koliko Dario voli svoj grad, prijatelje, obitelj…

“Skoro godinu dana nisam bio doma zbog korone, bila je ta odgoda prvenstva. Napokon doći kući među ljude s kojima sam odrastao, prijatelje, obitelj, fantastičan je osjećaj. Još kad je bilo ljepše vrijeme pa kupanje, ali moram reći da kada sam u Šibeniku – ispunjen sam.”

Ostaješ li u Sunsima?

“Teško mi je sada odgovoriti na to pitanje,u situaciji sam da sam free agent, a Sunsi mogu mečirati ponudu svakog drugog kluba. U odličnom sam kontaktu sa Sunsima, možda i najboljem od svih klubova u kojima sam bio. S trenerom i stručnim stožerom čujem se gotovo svakodnevno. Osobno – volio bih se vratiti tamo.” – kaže Šiši.

Akcije u reprezentaciji nema dugo?

“Da, i to je prekinula korona. Zadnji put smo to odradili lošije, nismo se kvalificirali na SP. Moja želja je ako sam fizički spreman, ako me ništa ne boli, uvijek pomoći i odazvati se, dat ću sve od sebe, želja nikad nije upitna.”

Kako gledaš na situaciju oko Marija Hezonje?

“Teško mi je komentirati to, glupo je što se stvorio taj neki odnos preko medija: Ovaj se javio, ovaj nije. Mislim da to treba ostaviti među četiri zida. Meni je teško reći zašto netko ne želi igrati, niti ja smatram da sam veći domoljub ako igram. Ako se netko ne osjeća ugodno za igrati – bez njega se mora i može. Ja bih volio da ako se sve to može izgladiti Mario igra, u suprotnome igrat ćemo u drugom sastavu i to je to.” – zaključuje Dario.

Osvrnuo se Dario i na brojne druge teme, svoju Šibenku, mladu momčad Cibone, a cijelu emisiju možete pogledati OVDJE. 

Latest Posts

NE PROPUSTITE