Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Darko Milièiæ: Sje… su me, NBA je obièno sr…

Još se jednom razoèarani srbijanski košarkaš Darko Milièiæ teškim rijeèima obrušio na NBA-klubove za koje je nastupao i cijelu ligu uopæe.

“U NBA ligi svi lažu. Uvijek slušaš isto smeæe, tipa “tvoje vrijeme tek dolazi” i sranja poput toga. Najbolje je sve zaboraviti i otiæi. Podnosio sam sve to skupa puno predugo” rekao Milièiæ za Detroit News u intervjuu koji prenosi i madridska Marca.

Danas 25-godišnji centar, koji je u NBA-u sasvim upropastio karijeru tijekom pet proteklih sezona, bio je 2003. godine drugi izbor na jednome od najjaèih NBA-draftova u povijesti. Ispred njega bio je samo LeBron James, najbolji košarkaš današnjice, a iza danas sve redom fantastièni igraèi poput Carmela Anthonyja, Dwyanea Wadea, Chrisa Bosha, Josha Howarda, Moa Williamsa, Davida Westa, Leandra Barbose

Bez gotovo ikakvog seniorskog iskusta otišao je Milièiæ u Detroit Pistonse, koji su ga birali, te u prvoj sezoni osvojio NBA-prsten s iznimno malom minutažom. Ona se, meðutim, nije mijenjala kako su sezone prolazile niti u Orlandu, niti u Phoenixu, a niti sada u New Yorku.

“Zašto su me uopæe Pistonsi birali? Dobro pitanje. Tko zna kakav bi igraè postao da sam dobio priliku igrati poput Wadea ili Anthonyja, koji su postali nevjerojatni igraèi.”

“Iskreno, ne razumijem mozak èovjeka koji odabere drugi pick na draftu i onda mu ne da igrati. Ti su mi ljudi potrošili tri godine karijere. Sj….. su mene, sj….. su i sebe. Ne znam što su mislili, valjda da æe biti prvaci zauvijek” završio je svom stilu Milièiæ.

Košarkaš kojemu su od odlaska u SAD za sve bili krivi svi osim njega samog planira se, najkasnije na kraju tekuæe sezone, vratiti u Europu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE