Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Darko Miličić na izlaznim vratima Bostona

Srpski košarkaš Darko Miličić ove sezone odigrao je samo jednu utakmicu za Boston Celticse, a trenutno nije ni u Americi. Sve glasnije se spominje opcija njegovog odlaska, a polako se šuška i o njegovoj mogućoj zamjeni.

Mediji iz Bostona pišu kako se Miličić vratio u Srbiju kako bi pomogao svojoj majci koja se nedavno razboljela, a postoji mogućnost da ostane u Europi i ondje potraži novi angažman. U zelenom dresu odigrao je samo 4 i pol minute ove sezone, protiv Milwaukee Bucksa, tijekom kojih je uspio uhvatiti jedan skok i izgubiti dvije lopte.

Boston je posljednja ekipa u NBA ligi po broju skokova, ali ni to nije dovoljno da bi trener Doc Rivers dao veću minutažu Miličiću. To bi moglo značiti da on više ne računa na njega i da će uskoro čelnici ekipe pokušati pronaći zamjenu. Jedno zanimljivo ime pokušava pronaći angažman u NBA ligi od početka sezone, a u tome još nije uspio. Riječ je o Kenyonu Martinu koji bi mogao pomoći ekipi, prvenstveno u obrambenom dijelu igre.

Roster Celticsa trenutno broji 15 igrača, tako da ne mogu dovesti Martina ako nekome prije toga ne daju otkaz. I to je jedan od pokazatelja kako bi Darko mogao uskoro ostati bez posla kako bi ekipa mogla angažirati Martina od kojeg će ipak imati više koristi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE