Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

David Blatt: Love još nije igrač za maksimalan ugovor

Peti poraz u nizu su doživjeli Cleveland Cavaliersi. Bolji od njih su noćas biti Sacrametno Kingsi. LeBron James i dalje ne igra zbog ozljede, a David Blatt se svakog dana mora nositi s novim kritikama na igru svoje momčadi.

U razgovoru nakon utakmice protiv Kingsa i opaske novinara kako to da Cavaliersi ne pobjeđuju iako imaju dva igrača koji zavrijeđuju maksimalan ugovor, Kevina Lovea i Kyriea Irvinga, Blatt je kratko odgovorio: „Kevin još nije igrač za maksimalan ugovor.“

Love je nakon ove sezone nezaštićen slobodan igrač, a sve su glasnija govorenja kako gotovo sigurno neće potpisati dugoročni ugovor ove sezone zbog očekivanog rasta salary capa u ljeto 2016 te da će izaći iz svojeg trenutnog ugovora i potpisati samo jednogodišnji ugovor. Love i dalje nigdje nije spomenuo kako bi mogao napustiti Cavse na kraju ove sezone, a  i momčad iz Ohija bi ga voljela zadržati dulje vrijeme. Ipak, mnogi ljudi iz svijeta NBA-a vjeruju kako bi mogao napustiti Cleveland već ovog ljeta.

Cavsi se više nego muče u ovoj sezoni, pa treba vidjeti što će Love odlučiti na kraju, ali je sve izglednije kako će njegov sljedeći ugovor biti jednogodišnji kako bi dočekao značajno povećanje salary capa 2016. godine kao slobodan igrač.

Latest Posts

NE PROPUSTITE