Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

David Fizdale stao u obranu Chandlera Parsonsa

Investicija od 94,8 milijuna dolara Memphis Grizzliesa za sada se pokazuje kao potpuni promašaj. Chandler Parsons koji se prošlog ljeta obvezao Grizlijima na četiri godine ne ispunjava očekivanja s početka sezone. No, može li se kriviti jednu ili drugu stranu za taj „propust“?

U posljednjih 18 mjeseci Parsons je dva puta operirao koljeno te je atleticizam koji je krasio njegovu igru „pao u drugi plan“. Zbog tih ozljeda izgleda i dosta loše na terenu te kao da je izgubio sigurnost u svoju napadačku efektivnost. Za nešto manje od 20 minuta provedenih na terenu bilježi tek 6,2 poena uz 2,5 skoka, a pritom iz igre šutira tek 34%. Čak su se i navijači okrenuli protiv njega.

Razumijem to. Razumijem da navijači vide na društvenim mrežama kako je u Cancunu. Znate što? Ako pogledate na društvenim mrežama bilo kojeg igrača koji nije bio na All-Staru, vjerojatno je bio na plaži, jer i ja sam bio. Razumijem da su frustrirani s tim kao i s činjenicom da je on slobodan i ima izazovne djevojke s kojima izlazi. Da ja izgledam tako i da sam slobodan i ja bih izlazio s mnogo djevojaka. Zato prijeđite preko toga.

Taj dečko dolazi svakog dana na posao kako bi radio na svojoj igri, na svom tijelu, dva puta, čak nekad i tri puta dnevno. Odličan je suigrač. On stvarno daje sve od sebe kako bi njegovo tijelo funkcioniralo na najvišem nivou. To je sve o čemu ja brinem“, stao je u obranu svog igrača David Fizdale.

Kada je zdrav, Parsons može riješiti puno napadačkih problema Grizzliesa, no trenutno mu tijelo to ne dopušta. Prema Fizdaleovim riječima, ne može mu se prigovoriti da se ne trudi.

S druge pak strane, poznato je kako je Memphis malo tržište te nemaju puno prostora za premišljanje oko kvalitetnih pojačanja u offseasonu. Parsons je za njih prošlog ljeta bio najbolja moguća opcija, opcija koju tržišta kao Memphis ne propuštaju.

Također, ugovor je potpisao na četiri godine od kojih je odradio tek prvu. Ako ovog ljeta uspije svoje tijelo pripremiti na napore koji ga očekuju u sezoni, mogla bi investicija iz potpunog promašaja postati pun pogodak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE