Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

David Fizdale više nije trener Grizzliesa!

Memphis Grizzliesi su odlučili otpustiti Davida Fizdalea s pozicije glavnog trenera zbog loših rezultata. Naime, Grizzliesi u zadnjih osam utakmica ne znaju za pobjedu, a poraz od Brooklyn Netsa na domaćem terenu je bila kap koja je prelila čašu. Tako je novi trener momčadi iz Memphisa postao J.B. Bickerstaff.

Cijelu ovu situaciju, pojasnio je za ESPN GM Grizzliesa, Chris Wallace.

“Nakon temeljite procjene, odlučio sam se za  promjenu smjera neophodnu za krenuti prema naprijed i osigurati ekipi i cjelokupnoj organizaciji najbolju šansu za uspjeh ove sezone, pa i nadalje. Trener Fizdale je predstavljao Grizzliese i cijeli grad Memphis ponosno i želimo mu sreću u nastavku karijere”, izjavio je Wallace.

Još jedan od mogućih razloga za Fizdaleov otkaz je i neslaganje sa startnim centrom ekipe, Marcom Gasolom, koji se naljutio na trenera jer ga ovaj nije uvodio u igru cijelu zadnju četvrtinu, pa je poslije utakmice izjavio:

“Ako nisam na parketu, smatram da nisam cijenjen. Uvjeren sam da je trener znao da će me najviše povrijediti time što me neće uvesti u igru.”

David Fizdale je preuzeo Grizzliese prošle sezone te odmah ušao u playoff. Iako su ostavili dobar dojam, San Antonio Spursi su ih izbacili u prvom krugu rezultatom 4:2.

 

 

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE