Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

David Griffin dao otkaz, novi GM Billups?

Dosadašnji GM Cleveland Cavaliersa David Griffin nije se mogao dogovoriti s čelnicima Cavsa oko novog ugovora i dao je otkaz.

Griffin je među Cavse došao 2014. godine kada je zamijenio Chrisa Granta. Prema riječima Adriana Wojnarowskog Cavsi će razmotriti mogućnost da ga naslijedi Chauncey Billups.

,,U ime organizacije želio bih zahvaliti Davidu na njegovom vodstvu i mnogim zaslugama tijekom svog vremena ovdje, uključujući i veliku ulogu u prvom naslovu prvaka za našu franšizu,“ napisao je Dan Gilbert.

Cavsi su nedavno blokirali pregovore Griffina s Atlanta Hawksima, Milwaukee Bucksima i Orlando Magicom.

Prema Daveu McMenaminu, Griffin se u pogledu budućnosti Cavsa suprotstavio mišljenju Dana Gilberta. Cavsi nisu konzultirali LeBrona Jamesa povodom odlaska Griffina i on se odmah nakon što je čuo vijest o njegovom odlasku obratio Griffinu na tweeteru riječima da ako ga nitko drugi nije cijenio, da ga je on cijenio i posebno mu se zahvalio za sve ove tri godine koje su bile uspješne (tri finala) i naravno na tituli.

Kao što smo rekli jedan od mogućih nasljednika Griffina je bivši NBA košarkaš i prvak s Detroit Pistonsima 2004. godine Chauncey Billups. Billups je inače jako povezan s Gilbertom i trenerom Cavsa Tyroneom Lueom. On trenutačno radi kao komentator na ESPN-u.

Još jedan od mogućih nasljednika Griffina bi mogao biti Justin Zanik, trenutačno pomoćnik GM-a Milwaukee Bucksa.

Naredni dani će nam reći tko će zaista naslijediti Griffina. Jedino što Cavsi nemaju previše vremena zbog blizine drafta (četvrtak 22.lipnja) ali i mnogih potencijalnih tradeova koji do nas dolaze u zadnjih nekoliko dana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE