Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

David Lee zatražio trade

Najplaćeniji igrač Golden State Warriorsa, David Lee napušta Oakland ove godine i svoj visoki ugovor „nosi“ u neku drugu ekipu. To je rezultat prvenstveno gubitka svog mjesta u startnoj petorci i potpunog ispadanja iz rotacije trenera Stevea Kerra, tako da njihov bivši All-Star sada zajedno sa upravom Golden Statea traži drugu ekipu u koju bi bio razmijenjen.

Bilo je naznaka za ostanak Leeja posebno nakon njegove odlične igre u produženim minutama finala protiv Cavaliersa, ali ipak njegov ogromni ugovor blokira Warriorse od dodatnog pojačavanja svoje ekipe, dok također blokira ekipu od potpisivanja novog ugovora sa Draymondom Greenom, koji je ustvari taj igrač koji je „ukrao“ mjesto Leeju.

Inače, on je bio 30. pick prije deset godina i nakon pet odličnih sezona u New Yorku razmijenjen je u Golden State gdje je potpisao ugovor na šest godina vrijedan $79.5 milijuna od kojeg mu je ostala samo zadnja godina. Zbog tog ugovora i maksimalnog ugovora kojeg će dobiti već spomenuti Green, Golden State bi se našao u ogromnim problemima sa luxury porezom pa je tako za obje strane najbolja opcija razmjena. Zasad se ne nagađa o potencijalnim ekipama te se još uvijek ne zna gdje će ovaj dvostruki All-Star otići.

Latest Posts

NE PROPUSTITE