Saturday, August 20, 2022

ZADNJE OBJAVE

David West: Naša obrana je ključ ove serije

Košarkaši Indiane još su prošle sezone stvarali dosta problema Miamiju na putu prema naslovu prvaka. Ove sezone bi sve još moglo biti i teže za LeBrona i društvo.

- Advertisement -

U noći s petka na subotu igrači Indiane su slavili u gostima 97:93 čime su izjednačili finalnu seriju Istoka na 1-1. Sada slijede dvije utakmice u Indianapolisu.

Ključni momenti ovog drugog ogleda su bile dvije izgubljene lopte Jamesa u posljednjih 45 sekundi, kada se Miami pokušavao vratiti u rezultatski egal ili čak i povesti. Zapravo, možda je bolje reći da je dva puta fantastično reagirao David West, koji je oba puta presjekao put loptama koje je upućivao James.

“U takvoj situaciji smo bili tko zna koliko puta kroz sezonu. To je ono što radimo, uzdamo se u našu obranu i ona je često ključ. Mi svi komuniciramo u obrani, razgovaramo i mislim da možemo svi zajedno nanjušiti ono što će suparnik napraviti. Upravo se to dogodilo dva puta u zadnjoj minuti ove utakmice”, rekao je “kradljivac” West i dodao:

- Advertisement -

“Spremili smo se za ovu seriju i prava obrambena igra zato nije nikakvo čudo. Mi vrlo često znamo kuda će putovati njihove lopte, treba ih samo zaustaviti.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE