Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Đe je ba ono nestalo: Jonny Flynn

Kada košarkaši dožive vrhunac svoje igrače karijere? Hmmm… Vrlo vjerojatno onda kada su im brojke najbolje u karijeri, u čemu ima logike jer cifre ne lažu. No, s druge strane dokazano je kako igrači pružaju najbolje partije kada se nađu pred kraj treće decenije života i polako ulaze u tridesete godine, barem tako smatraju dva urednika NBACro portala (shutout to Kuštra i Lazarušić).

No, bez obzira na to kojeg ste vi mijenjanja morate uzeti u obzir da postoji jako mali broj košarkaša koji (ni)su igrali u NBA ligi dovoljno dugo, kako bi ostvarili najbolje brojke karijere, a s druge strane još uvijek nisu ušli u kasne dvadesete godine.Nakon što smo imali rim protectora u liku Emeke Okafora, zatim krilo Tyrusa Thomsa i ubojitog šutera Michaela Redda, na red je dočekao i jedan playmaker.

Naslov otkriva ime našeg novog glavnog lika, ali postavlja se pitanje đe je ba on odjednom nestao. On je upravo definicija igrača kojem je NBA karijera bila kratka kao veljača, a tek sada ulazi u kasne dvadesete godine svog života. Ako ste malo dublje pratite dešavanja preko bare u najjačoj ligi na svijetu, onda ste čuli za Flynnov apsurd. No, i prije i poslije povijesnog draft apsurda, Flynn je imao košarkaški put. Pa krenimo redom..

Jonny William Flynn rođen je 6. veljače 1989. godine u jednom od najvećih turističkih destinacija u čitavom svijetu – Niagara Falls u saveznoj državi New York. Pohađao je istoimenu srednju školu s kojom je 2005. godine osvojio državno prvenstvo i nakon toga federalno prvenstvo. Na završnoj godini igrao je odlično – 26,7 poena, 6 asistencija, 3,5 ukradene lopte te 3,3 skoka.

Nakon diplome u srednjoj škole dobio je prestižnu nagradu države New York za srednjoškolske igrače, takozvanu New York State Mr. Basketball, koji su između ostalog osvajali Elton Brand, Kenny Anderson, Jamal Mashburn, Stephon Marbury. U ljeto 2007. izabran je na McDonald’s All-American susret gdje je odigrao 20 minuta uz 9 poena i 6 asistencija. Dobio je poziv da predstavlja juniorski sastav Sjedinjenih Država protiv tima iz ostatka svijeta na desetom Nike Hoop Summitu koji se održao u Memphisu gdje je ubacio svega 2 poena ali uz 10 asistencija. Zatim, svrstavan je kao četvrti playmaker u klasi srednjoškolaca 2007, te je zauzeo 23. poziciju u top 100 prospekata. Na ljeto 2007. godine predstavljao je Sjedinjene Države na U-19 Svjetskom prvenstvu gdje su Ameri poraženi od Srbije 74-69.

Dobio je sportsku stipendiju od strane sveučilišta Syracuse gdje ga čeka NCAA šampion trener Jim Boeheim. Vrijedi istaknuti da mu su suigrači u dresu Narančasti bili Donte GreeneArinze Onuaku koji ove sezone nastupa za Orlando Magic, a njegov brat Chinanu Onuaku je onaj lik što šutira bacanja „iz gaća“.

U prvom nastupu u dresu Syracusea ubacio je 28 poena i odmah se upisao u povijest sveučilišta,   tj. oborio je rekord Carmela Anthonyja koji je u svom debitantskom nastupu zabio 27 poena. Nastupio je u svih 35 susreta u svojoj freshman sezoni, dok su Narančasti ostvarili omjer 9-9 u Big East konferenciji zbog kojeg su propustili završni NCAA turnir drugu godinu zaredom. Jonny je sezonu završio kao treći strijelac momčadi s 15,7 poena u prosjeku uz 5,3 asistencije.  Na kraju sezone podijelio je nagradu freshmana godine s DeJuanom Blairom.

Sophomore sezona bila je nešto uspješnija. Syracuse je izgubio Greenea koji se prijavio na NBA draft 2008 i otišao u Memphis Grizzliese dok su uspjeli dobiti Wesleyja Johnsona iz Iowa Statea. Na predsezonskom turniru CBE Classic Syracuse  je na krilima Flynna osvojio turnir. U polufinalu u pobjedi nad Floridom, Flynn je ubacio 18 poena dok je finalu protiv Kansas Jayhawksa ubacio 25 poena uključujući trojku za produžetak gdje su Narančasti slavili 89-81. Naravno, Jonny je bio MVP turnira. Tijekom sezone Flynn je imao nekoliko odličnih predstava. U pobjedi nad Rutgersima u siječnju 2009. godine ubacio je 15 poena uz 7 skokova i 9 asistencija dok je susret obilježilo monstruozno zakucavanje 183 cm visokog Flynna nad Michaelom Rosariom.

Uspjeli su se plasirati na Big East turnir s omjerom 11-7. U drugoj rundi Big East završnog turnira slavili su nad Seton hall sveučilištem rezultatom 89-74. U četvrtfinalu Big Easta odigrala se jedna od najboljih NCAA utakmica svih vremena. Susret između Syracuse Orangea i Connecticut Huskiesa završila je nakon tek šest produžetaka (DA, 6) pobjedom Narančastih 127-117. U sastavu UConna najefikasniji je bio A.J. Price s 33 poena i 10 asistencija, vrijedi izdvojiti Hasheem Thabeeta s 19 poena i 14 skokova, dok je Kemba Walker uz šut 4-18 susret završio s 8 poena uz 11 skokova. Kod pobjednika Flynn je oborio rekord odigravši 67 minuta od ukupnih 70 na meču, uspio je ubaciti 34 poena uz 11 asistencija i 6 ukradenih lopti, pomoć je imao u dugogodišnjem prijatelju i suigraču Paul Harrisu s 29 poena i 22 skoka. U polufinalu slavili su nad West Virginijom nakon produžetka 74-69, Flynn je ugradio 15 poena i 9 asistencija. U finalu su nažalost poraženi od Louisville sveučilišta 76-66. Flynn je bio nagrađen MVP-om Big East turnira.

Pred početak završnog NCAA turnira, Syracuse je bio rangiran kao trećeplasirani s 26-9 omjerom. U prvom nastupu Jonnyja na završnom turniru njegovi Narančasti savladali su Stephen F. Austin 59-44 uključujući njegovih 16 poena i 7 asistencija. Zahvaljujući pobjedi nad s Arizonom State, 78-67 uz Flynnovih 11 poena i 7 asistencija, plasirali su se u Sweet 16 prvi puta od 2004. godine. Nažalost tu su bili zaustavljeni od strane Blake Griffina i njegove Oklahome rezultatom 84-71. Griffin je dominirao tijekom čitavog susreta i meč završio s 30 poena i 14 skokova, dok je Flynn bez neke pomoći suigrača ubacio 22 poena. U 38 nastupa ubacivao je 17,4 poena te 6,7 asistencija.

S obzirom na činjenicu kako je New York jako veliko tržište i ako se odlučite da se bavite košarkom pri tome srednjoškolsku i sveučilišnu karijeru provedete u New Yorku jednostavno morate otići u NBA. Činjenica da je savezna Država New York proizvela čak 326 NBA košarkaša što je odmah iz Kalifornije koja je dala 375 NBA igrača, dovoljno govori o New York državi.

Nakon dvije sezone u sveučilišnoj košarci Flynn je odlučio da se prijavi na NBA draft 2009.  Mladi Jonny nije krio svoj NBA san te je često pričao o svom košarkaškom uzoru kojeg je imao u (ni više ni manje nego) Aaronu Brooksu koji je tada nastupao za Houston Rocketse.

„Kada sam gledao Aarona kako igra uvijek sam navijao za njega iz razloga jer je njegova igra dokaz da ima prostora za niske igrače u NBA ligi.  Veličina nije bitna nego je bitno ono što imaš u sebi. Kada imaš srce borca onda možeš igrati bilo gdje.“

U pre draft izvještajima najviše je pisano o eksplozivnosti Flynna kao i njegova odlična igra u tranziciji. Pored Brandona Jenningsa i Ty Lawsona važio je za najbržeg playmakera u draft klasi. Iako je imao dobre fizičke predispozicije za NBA beka, Flynn nije bio dovoljno visok, svega 182 cm zbog čega je rubrika slabosti u scouting izvještajima bila ispunjena riječima o nedostatku šuta s obzirom na visinu što bi Flynnu predstavljalo veliki problem. Pored toga činjenica je da se u NBA ligi teže odlazi na liniju penala za razliku od NCAA. No, sam Flynn je kazao kako je NBA drugi svijet u odnosu na koledž košarku što je pokazao napornim radom pred sami draft.

Prema procjenama ESPN-a, DraftExpressa i drugim predraft ljestvicama uspio je upasti u top 15 izbora drafta. Klasa 2009 je definitivno bila klasa playmakera jer osim pomenutih Jenningsa, Lawsona i Flynna tu su bili Steph Curry, Ricky Rubio, Jeff Teague, Jrue Holiday, Patrick Beverly, Darren Collison, Paty Mills koji su danas dostojni NBA košarkaši.

Poznati Mike Procopio za Flynna je govorio: „Momci ga dosta poštuju. Posjeduje previše energije za tako niskog čovjeka.“

Čitava medijska pozornost bila je usmjerena prema fizičkom monstrumu iz Oklahome, Blake Griffinu dok su mnogi mediji hvalili čudo iz Afrike Hasheema Thabeeta. Kao prvi izbor spominjao se i Ricky Rubio no procurila je informacija kako će Ricky bez obzira na draft ostati još koju godinu u Europi. Prvi su birali Clippersi te su bez puno razmišljanja pokupili Griffina, drugi je išao Thabeet, dok je mlada franšiza OKC-a izabrala golobradog Jamesa Hardena, Sacramento Kingsi kao četvrti biraju Tyrekea Evansa dok su Minnesota Timberwolvesi dan prije drafta putem tradea dobili peti izbor uz zamjenu za Mike Millera i Randyja Foyea, te im je draft lutrija donijela šesti pick drafta 2009 zatim su imali 18. izbor kojeg su dobili od Miamija u zamjenu za Ricky Davisa (đe je ba on nestao ? Informacije govore kako će se pojaviti u Ice Cubeovoj Big 3 ligi).

Tadašnji rookie generalni menadžer Wolvesa Davin Kahn očajnički je tražio razigravača kako bi ga upario s Kevinom Loveom i rješenje je vidio u Rubiju kojeg su svi do petog picka preskočili upravo zbog činjenice da neće odmah preko bare. Kahn se nije dvoumio nego izabrao Španjolca. Na red dolazi šesti izbor kojeg ponovo imaju Wolvesi i tada se ispisuje povijest. David Stern čita ime Jonnyja Flynna na opće čuđenje mnogih NBA zaljubljenika. Nakon playmakera izabrati ponovo playmakera, a u izlogu imaš najboljeg šutera u klasi – Curryja (danas je jedan od najbolji šutera u povijesti) koji je također playmaker ili bek šutera u liku DeMara DeRozana koji bi odmah pomogao mladim Wolvesima. No, taj draft Timberwolvesi su radili ono što najbolje znaju – bili su Timberwolvesi. Da stvar bude još Timberwolvesa kao 18. Izbor birali su nikog drugog do playmakera – Ty Lawsona, kojeg su odmah zamijenili za draft izbor iz budućnosti.

„NBA je moj san. Želim predstavljati svoj grad u najboljem svjetlu. Igre Steve Nasha kao i Natea Robinsona su pokazale da se može biti dobar ambasador košarke. Smatram da mogu biti poput njih. Govorim to iz razloga jer kada uspijete na velikom tržištu kao što je New York onda znate što imate u sebi.“

Kada smo već kod drafta 2009 idemo se vidjeti gdje su i što rade TOP 10 izbora 2009 danas:

Flynn je stigao u mladu momčad Timberwolvesa predvođena neiskusnim trenerom, što je recept za neuspjeh. U nedostatku playmakera tadašnji trener Wolvesa, Kurt Rambis bacio je Flynna u vatru zajedno s Al Jeffersonom, Coreyem Brewerom te dva Ryana, Gomesom i Hollinsom. U prvom NBA susretu Jonny je igrao odlično – pobjeda nad New jersey Netsima 95-93 nakon zaostatka -19, Jonny je ubacio 18 poena, od čega je 13 u posljednjem periodu i tako fenomenalno započeo NBA turneju.

U jednom susretu pogodio je i šut za pobjedu nad Jazzerima 110-108 kada je susret završio s 28 poena što mu je rekord karijere uz 5 asistencija.

Vrijedi izdvojiti partije protiv Netsa – 22 poena, 5 asistencija, 4 ukradene lopte, zatim 23 poena, 4 ukradene protiv Magica te je u pobjedi na 76ersima oborio lični rekord s 29 poena, 9 asistencija i 4 skoka. Do kraja rookie sezone bio je jedan od najkonstantniji Wolvesa uključujući Lovea koji je propustio otvaranje sezone. Nakon što je startao 81 meč, Jonny je zbog problema s lijevim kukom propustio posljednji susret s Pistonsima. Izjavio je kako je samo hodao i odjednom osjetio bol, no priznaje kako tijelo nije naviklo na NBA napore te je tijekom čitave sezone imao bolove u lijevom kuku. Wolvesi su uspjeli  pobijediti tek 15 susreta uz 67 poraza čime su zauzeli posljednje mjesto Zapada. Flynn je bio četvrti po minutama (29), treći po poenima (13,5) te prvi asistent momčadi s 4,4 asistencije u prosjeku i 41% šuta iz igre uz to bio je najmlađi igrač (20) na mladom rosteru Vukova.

Uspio je nastupiti na Rising Challengeu 2010 gdje su igrači prve godine savladali igrače druge godine 140-128. Flynn je igrao 17 minuta uz 9 poena i 7 asistencija. Na kraju sezone NBA liga ga je nagradila izborom u drugu rookie momčad.

Tijekom ljetne pauze Flynn je morao pod nož zbog problema s kukom što je značilo da će propustiti tri do četiri mjeseca. Mnoge NBA momčadi su željele dovesti Jonnyja u ljetnoj pauzi čak u i Cavsi pokušavali dovesti ga u nadi da će Flynn biti mamac da LeBron James ostane u Clevelandu. Kahn je redom odbijao ponude za Flynna vjerujući da će se ovaj eksplozivni bek vratiti spremniji nakon ozlijede. U međuvremenu u Minnesotu je stigao Luke Ridnour koji bi trebao zamijeniti Flynna na startnoj jedinici.  Na dan drafta 2010 Wolvesi (čitaj Kahn) kao treći izbor uzeli su Flynnovog suigrača Wesa Johnsona pored DeMarcusa Cousinsa, Gordana Haywarda i Paula Georgea – David Kahn aka Čovjek za uspjehe.

Početkom prosinca Jonny je poslan u D-ligu u Sioux Falls Skyforce kako bi se spremio za povratak. U tom periodu hodao je na relaciji Sioux Fallsi – Timberwolvesi dok konačno nije debitirao 14. prosinca u porazu od Warriorsa kada je s klupe ubacio svega 3 poena uz 4 asistencije za 17 minuta na parketu. Do kraja svoje druge sezone nije igrao onako kako se očekivalo te vrijedi spomenuti 15 poena, 7 asista    i 4 skoka protiv Rocketsa te 8 poena i 14 asistencija u pobjedi and Pistonsima.

Sezonu je završio kao rezervni playmaker gdje  je odigrao svega 53 meča uz 8 startova. Brojke su u odnosu na rookie sezonu su se drastično unazadile – 5,3 poena, 3,4 asistencije i 35% šuta iz igre.

Uslijed informacija da je Rubio odlučio da odlazi u NBA, uprava Timberwolvesa je otvoreno izjavila kako su spremi razmijeniti Flynna. Novi draft i Kahn na djelu. Prvo je poslao Flynna u paketu s 20. pickom (Donatas Motiejunas) u Houston Rocketse u zamjenu za, zipa sad – Brada Millera, 23. izbor (Nikola Mirotić) te 38. izbor (Chandler Parsons). Mirotića su dali Bullsima za Malcolma Leeja i Norrisa Colea, dok su Rocketsi povratili Parsonsa u zamjenu za keš. No, Kahn ne bi bio Kahn da nije nešto uradio u svom stilu te je tako kao drugim pickom drafta uzeo Derricka Williamsa, imao je recimo Enesa Kantera, Jonasa Valanciunasa, Klay Thompsona, Kawhi Leonarda, i Kembu Walkera. No, Flynnova karijera u hladnoj Minnesoti bila je okončana te se preselio u topliji Texas, točnije u Houston gdje ga je čekao drugi pick iz klase, Thabet kojeg su Grizzliesi razmijenili.

Zbog drugog NBA lockouta, sezona 2011/2012 započela je 25. prosinca 2011. Godine te je NBA sezona sadržala 66 utakmica regularnog djela. Momčad Kevina McHalea imala je dva provjerena razigravača ispred pridošlice Flynna tako da je bio tek treći razigravač iza Gorana Dragića i Kylea Lowryja.

Predsezonski susret donio je Flynnu 24 minute s klupe uz 8 poena i 6 asistencija. U prvom susretu u skraćenoj sezoni Flynn nije upisao minute na parketu dok je u drugoj utakmici upisao debiji u Toyota Centru kada je odigrao 8 minuta uz svega dvije izgubljene lopte. Protiv Grizzliesa je odigrao 20 minuta uz 8 poena i 4 asistencije dok je u porazu od Oklahome odigrao 20 minuta te ubacio 7 poena, uhvatio 4 skokova i podijelio 6 asistencija. Pod palicom još jednog rookie trenera u liku McHalea, Flynn se nije naigrao zbog čega su Rocketsi objavili kako ne planiraju produljiti rookie ugovor 22-godišnjeg Flynna. Činjenica da je od 17 susreta Houstona u siječnju Jonny nastupio tek u njih pet rekla je sve o njegovoj sudbini u Houstonu. Tijekom veljače nije upisao minute na parketu sve do sedmog ožujka kada je za 11 minuta ubacio svega dva poena uz tri asistencije protiv Netsa. Posljednji susret u Teksasu odigrao je 14. ožujka u pobjedi nad Bobcatsima gdje je za 20 minuta upisao 7 poena i 3 asistencije. Uslijedio je trade u Portland Trail Blazerse u paketu s Thabeetom u zamjenu za Marcusa Cambyja. Kao član Houstona odigrao je 135 minuta u 11 nastupa te je ubacio ukupno 37 poena što u prosjeku glasi – 12,3 minute, 3,4 poena, 2,5 asistencija uz 29% šuta iz igre.

U Rose Cityju kod Nate McMillana čekali su ga Raymond Felton, Jamal Crawford na poziciji jedan. Ponovo se nije našao u milosti trenera te nešto više minuta dobio 27. ožujka i 25 minuta što je iskoristio za 10 poena, 5 asistencija što mu je prva dvocifrena partija još od kraja 2010/2011 sezone. Do kraja njegove treće NBA sezone uspio je upisati 11 poena, 7 asistencija te prvi i jedini double-double u karijeri od 18 poena, 11 asistencija i 5 skokova za 3 minute u porazu od Jazzera (spoiler! – kao da je znao da je to posljednja NBA utakmica). Blazersi su ostali bez odigravanja uz omjer 28-38. Za 18 nastupa i svega jedan start u dresu Blazersa, Flynn je na parketu proveo 281 minutu uz prosjek od 5,2 poena, 3,8 asistencija i 37% šuta iz igre. Sve u svemu, u trećoj sezoni nije uspio povratiti staru formu koju je imao prije operacije te je za dvije momčadi odigrao ukupno 29 utakmica uz 34% iz igre  te 4,5 poena, 3,3 asistencije, 1,3 skok.

Nakon što je postao nezaštićeni slobodan igrač u ljeto 2012. Flynna je tražilo nekoliko momčadi uključujući Cavse, Hawkse i Bullse, no nije uspio zadovoljiti apetite pomenutih momčadi. Četvrtu momčad u četiri NBA sezone pronašao je u Detroit Pistonsima ali turneja u Motownu nije dugo trajala. Postao je višak te su ga Pistonsi otpustili poslije tri predsezonske utakmice. Polako su počele priče o promašaju da bi već dobio etiketu draft bust igrača te je odlučio otići na drugi kontinent, u Australiju potpisavši za Melbourne Tigerse u kojima je bio odličan u debiju – 12 poena, 8 skokova, 7 asistencija. Odličnim igrama zaslužio je nastup na All-Staru u NBL-u gdje je zabio 7 poena uz 10 asistencija. U Australiji je nastupio u 19 susreta od čega je 16 puta startovao uz 18 poena, 5,7 asistencija, 3,8 skoka za 33 minute na parketu.

U međuvremenu bilo je špekulacija o tome da su neke NBA ekipe zainteresirane za usluge Flynna no to je ubrzo prestalo da bi se Kahn oglasio nakon optužbi da je na draftu 2009 izabrao bust igrača:

„Znali smo da Rubio neće odmah u ligu pa smo trebali playmakera. Skauti su rekli da je Jonny prvi izbor na toj poziciji pa sam odlučio da mu pružimo priliku. Da je Rubio odmah došao ne bih birali Flynna, no nismo znali da će se ozljeda kuka dogoditi.“

Tijekom ljetne pauze 2013. godine Indiana Pacersi su ga pozvali da sudjeluje u Ljetnoj ligi u Orlandu. Tamo je odigrao tri susreta bez nekog velikog doprinosa dok su La Clippersi angažirali na Ljetnoj ligi u Las Vegasu, ali učinak je glasio svega jedna minuta na parketu. I drugu godinu zaredom Flynn je ostao bez NBA kluba te je odlučio karijeru nastaviti ovaj put u Aziji. Potpisao je za Kinesku ekipu Sichuan Blue Whalese, gdje odlazi veliki broj NBA igrača, čitaj- Josh Smith, Ron Artest, Hamed Haddadi.. Poslije nešto više od mjesec dana u Kini, Flynn je napustio momčad zbog problema s ozljedama i od tada se gubi svaki trag ovog 183 cm visokog playmakera.

Tek godinu dana poslije pojavile su se vijesti kako Talijanska momčad Orlandina Basket razmatra potpisivanje (povratak iz mrtvih) nekada šestog izbora NBA drafta Jonnyja Flynna. Uvjeti su dogovoreni i tako je Flynn nakon Amerike, Australije, Azije otišao košarku igrati u Europu. Zbog prokletstva koje ga prati od druge NBA sezone odigrao je samo dva susreta u Seriji A ubacivši svega 13 poena. Italiju je napustio u studenom 2014. godine i sve do danas, danas nema nikakvih informacija o ovom čovjeku.

Dan, danas mnogo se spominje riječ bust u istoj rečenici s imenom Flynna, posebice jer ima svega 28 godina, četiri NBA sezona, 163 NBA susreta, a na draftu je išao prije Steph Curryja koji je dvostruki MVP, NBA prvak i drži mnoge rekorde.

S druge strane, Flynn je imao odličnu sveučilišnu karijeru, kao i rookie godinu, posjedovao je mnoge predispozicije za uspjeh u NBA ligi, imao je veliko hrabro srce, bio je lider, pobjednik, ali ozljeda kuka u ljeto 2010. godine koštala ga je bogate karijere. Sličnu ozljedu pretrpjeli su LaMarcus Aldridge i Gerald Henderson koji su nakon toga oživjeli svoje karijere, no igrači kao Martell Webster, Wilson Chandler, Jordan Hill i naš akter Flynn nisu bili ni sjena onih igrača prije. Pored toga, treba uzeti u obzir činjenicu kako se Flynn kratko zadržao na koledžu te je nakon svega dvije godine otišao u NBA i to u momčad koja tada nije znala što radi, gdje bi Jonny odigrao 81 utakmicu iako što mu je i uzrokovalu ozljedu kuka. Da je ostao još koju godinu na Syracuseu možda bi pripremio svoje tijelo na ogromne NBA napore, možda se ne bi desila ozljeda i možda bi ga i danas gledali kako žari i pali na NBA parketima svojom nevjerojatnom brzinom i eksplozivnosti. Do sutra možemo nagađati što bi bilo da Kahn nije drugačije birao, ili da je ostao još godinu u NCAA ili ovo ili ono, no činjenica jeste da je prerano napustio NBA parkete.

Ako ništa, igrao je košarku na četiri kontinenta, prošao je u Sjedinjenim Državama, od srednje škole pa do Razvojne lige, išao je prije Curryja, i postao je prvi izbor Kahna, a iz teksta se vidi kako je David birao. Uz sve to, mislim da je Flynn jedini košarkaš koji se kratko zadržao u košarci, a na YouTubeu ima toliko highlighta i izjava.

Postoje velike mogućnosti kako se Flynn u sadašnjosti prisjeća svoje siromašne karijeru i opija se uz pjesmu Džonija Štulića – „Đoni be good“, no tek slavi 28. rođendan i nećemo isključiti opciju da se probudi njegov borilački mentalitet te dočekamo da se Jonny vrati u NBA.

Latest Posts

NE PROPUSTITE