Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

DeAndre Jordan: Bit će zabavno biti slobodan igrač

Centar Los Angeles Clippersa DeAndre Jordan jedno je od ugodnih iznenađenja ove sezone. Iako se nakon sedam godina u ligi vrlo dobro zna koje su mu vrline, a koji nedostaci, u odsustvu Blakea Griffina Jordan je iskoristio priliku igrajući na nevjerojatno visokoj razini. U veljači je bio na prosjeku od preko 16 koševa i 17 skokova, a u ožujku bilježi skoro 18 skokova u prosjeku te je prvi skakač i bloker momčadi. Ova igračka eksplozija nije mogla doći u bolje vrijeme za Jordana, koji je slobodan igrač ovog ljeta i sigurno ga očekuje vrlo bogat ugovor. Iako je priznao kako uživa u Clippersima, Jordan ništa nije obećao:

„Mislim, ovdje sam već sedam godina, a zadnje dvije su bile odlične. Doc Rivers me maksimalno podržava i najbolji je trener s kojim sam radio. Momčad je sjajna, dečki su sjajni. Jako smo bliski. Ali ovo ljeto će definitivno biti zabavno.“

U prijevodu – ako me želite, morate me (pre)platiti. Ako to budu Clippersi, super. Ako ne, već će se netko naći. Inače, Jordan će ove sezone dobiti nešto manje od 11 i pol milijuna dolara, a prije četiri godine je potpisao za ukupno 43 milijuna. Prosjek karijere mu je 8 koševa, 8,8 skokova i 1,7 blokada, što je ove sezone poboljšao na 11 koševa, 15 skokova i 2 blokade s vrlo visokim indeksom učinkovitosti od 20,53.

Latest Posts

NE PROPUSTITE