Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

DeAndre Jordan na natjecanju u zakucavanjima?

Nakon što je potvrđeno kako će prošlogodišnji finalist Aaron Gordon (Orlando Magic) i Glenn Robinson III (Indiana Pacers) sigurno nastupiti na ovogodišnjem natjecanju u zakucavanjima za vrijeme All-Star vikenda, ostaje za vidjeti koja će se dvojica pridružiti gore navedenima.

Obznanjeno je kako su pozivnice za događaj stigle i na adresu Jonathana Simmonsa iz San Antonio Spursa te Derricka Jones Jr.-a iz Phoenix Sunsa. No, sinoć se oglasio i centar Los Angeles Clippersa, DeAndre Jordan, koji je izjavio kako je također pozvan na Slam Dunk Contest.

28-godišnji Jordan, koji će dan nakon zakucavanja po prvi puta nastupiti i na glavnom događaju vikenda u New Orleansu, kazao je kako još nije donio konačnu odluku, a nakon ovoga se dovodi u pitanje je li netko od gore navedenih igrača odustao, ili možda ponovno dolazi do promjene sustava natjecanja, kakav je u pogonu od 2015. godine.

Jordan je poznat kao igrač koji većinu svojih poena postiže zakucavanjima, nerijetko jako atraktivnim, no ostaje za vidjeti kako će se snaći u situaciji kada pred njim nema obrambenih igrača i u kojoj treba biti što kreativniji.

Mnoga imena su spominjana proteklih tjedana u kontekstu ovog natjecanja, a dosta razočarenja među publikom izazvala je i odbijenica pristigla od osvajača posljednja dva Contesta Zacha LaVinea, koji je prošle godine priredio šou boreći se za naslov s ovogodišnjim favoritom Gordonom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE