Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

DeAndre Jordan odbio produljenje ugovora s Clippersima

DeAndre Jordan, startni centar LA Clippersa, nije prihvatio produljiti ugovor s jedinom momčadi za koju je igrao, navodi ESPN.

29-godišnji košarkaš, jedan od najboljih skakača i zakucavača NBA lige, trenutno je pod ugovorom do 2018. godine, uz mogućnost produljenja na još jednu godinu. Iz kluba mu već sada nude produljenje suradnje, no ukoliko Jordan pričeka do ljeta mogao bi dobiti znatno veću plaću.

“Ako me žele u klubu, naravno da bih volio igrati ovdje. No, još nemam novi ugovor, tako da ćemo vidjeti”, izjavio je Jordan.

Iskusni centar postao je jedan od ključnih igrača Clippersa, a u posljednje četiri sezone ostvario je double-double prosjeke. Njegove važnosti svjestan je i trener Doc Rivers, koji je rekao:

“Želimo zadržati Jordana. Vjerujemo da možemo do naslova NBA prvaka gradeći momčad oko njega i Griffina. No moramo ostaviti mjesta u budžetu i za ostale igrače.”

Dodajmo i da su Clippersi tijekom ljeta pokušali poslati Jordana u Houston te su zauzvrat tražili Clinta Capelu, uz pickove i druge igrače. Obojica će nakon ove sezone biti slobodni igrači.

Latest Posts

NE PROPUSTITE