Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Del Negro: Johnson æe igrati više

James Johnson, 16. izbor ovogodišnjeg drafta za Chicago Bullse, nije se baš naigrao u prvom dijelu svoje poèetnièke sezone.

Usprkos ozlijedi startera Bullsa na poziciji krilnog centra, Tyrusa Thomasa (slika), Johnsonova minutaža se nije znatno promijenila. Mjesto u poèetnoj petorci dobio je drugi rookie Bullsa,Taj Gibson, koji je na draftu izabran 26. Uzastopne utakmice koje su Bullsi igrali primorale su trenera Vinnya Del Negra da više koristi svoje rezervne igraèe.

“Nisam odradio dobar posao sa Jamesom (Johnsonom),” rekao je Del Negro. “Moram napraviti bolji posao s njim i ukljuèiti ga u igru. Mislim da nam on može pomoæi u odreðenim podruèjima igre. Moram uraditi bolji posao pronalaženja minuta za njega i nekim drugim momcima smanjiti minutažu.”

Johnson je ove sezone igrao u 12 od 18 utakmica Bullsa, a za 9.5 minuta igre u prosjeku ostvario je uèinke od 3.7 poena i 1.6 skoka. Gibson je igrao u svih 18 utakmica te je bio starter u njih 15. Za 24.4 minute igre po utkamici zabija 7.4 poena uz 48% uspješnjosti, te hvata 5.8 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE