Thursday, May 2, 2024

ZADNJE OBJAVE

Del Negro uzvraæa kritièarima

Vinny Del Negro, trener Chicago Bullsa, odluèio je uzvratiti novinarima koji govore kako je njegov posao ugrožen zbog loše igre Chicago Bullsa.

“Lako je sjediti pokraj terena, svi imaju ideje zbog kojih ljudi misle kako oni znaju o èemu govore,” rekao je Del Negro. “Ali sve dok to zaista ne izvedeš, nitko nema pojma. Svi vi momci morate pisati i raditi svoj posao, prièati prièe i razne stvari, i to je odlièno, vi to morate raditi, ali vi nemate pojma kako je to u stvari jer nikada to niste pokušali.”

Del Negro je neoèekivano odabran za trenera Bullsa prošle godine, ali je doveo Bullse jednu pobjedu do drugog kruga doigravanja.

“Da, svakako,” rekao je Del Negro kada su ga upitali je li kritika prema njemu nepoštena. “Ali to je dio posla. Ne možeš prihvatiti ovakvu poziciju i misliti kako neæeš biti kritiziran. To je dio posla. Ako ne možeš živjeti sa kritikom, onda ne trebaš uzeti taj posao. Ne bi trebao biti u profesionalnom sportu. To je dio posla. Nekada moraš biti spreman prihvatiti to i razumjeti.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE