Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Delonte West se nada angažmanu u NBA ligi

Kontroverzni košarkaš Delonte West sve radi kako bi igrao sljedeće sezone u NBA ligi. Spreman je pristati na bilo koju ponudu, samo je problem što ponuda – nema.

West je talentiran košarkaš koji zasigurno može pomoći brojnim ekipama, ali čelnike ekipa brine njegovo ponašanje izvan parketa. Prošle sezone nije odigrao niti jednu utakmicu nakon što su ga Dallas Mavericksi otpustili prije početka sezone. Dok je bio u redovima Mavericksa dva puta je suspendiran zbog “ponašanja štetnog po ekipu”, a čini se da je to “ohladilo” i ostale čelnike ekipa u namjeri da ga angažiraju.

“Gledao sam utakmice prošle sezone sa suzama u očima zato što sam morao sjediti kod kuće”, rekao je West u intervjuu za časopis SLAM. “Čim me agent nazove, otići ću na prvi avion. Ne želim biti napastan, ali nekim ekipama nedostaje po jedan bek koji može napraviti nekoliko dobrih akcija i to bi bila prevaga za pobjedu.”

S 29 godina West je u najboljim godinama za igru, a i statističke reference od 9,7 poena, 3,6 poena i 2,9 skoka po utakmici tijekom NBA karijere trebale bi biti dovoljne za angažman u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Ipak, čini se da su vlasnici ekipa zabrinuti oko njegovog utjecaja na svlačionicu i ekipu jer West boluje od bipolarnog poremećaja zbog čega ponekad ima problema s ponašanjem.

Latest Posts

NE PROPUSTITE