Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Delonteu Westu zabranjen ulaz u Bijelu kuæu

Košarkaši Dallas Mavericksa “zaradili” su posjet kuæi amerièkog predsjednika Baracka Obame (Bijela kuæa) kao prvaci NBA lige. Poziv su dobili svi osim rezervnog razigravaèa Delontea Westa.

Uhiæenje od prije dvije godine je razlog zašto se West ne smije pridružiti svojim suigraèima u posjetu Bijeloj kuæi. Osiguranje predsjednika Obame napravilo je rutinsku pretragu svih košarkaša i èlanova struènog stožera koji æe posjetiti Kuæu, i došli su do zakljuèka da Westu ulaz ne bi trebao biti dozvoljen. S time se, oèito, složio i predsjednik Obama.

“Zabranjen mi je ulazak u Bijelu kuæu, to se dogaða kada donesete neke loše odluke u životu. Meðutim, vraæam se kuæi u Washington gdje sam odrastao. Živio sam odmah iza ugla Kuæe. Prava je šteta što me predsjednik neæe upoznati. Ja sam predsjednik svoje kuæe!”, rekao je West nakon pobjede Dallasa protiv New Orleansa (96:81) u subotu.

Nakon ove vijesti, Capitol Blue Hill proveo je zanimljivo istraživanje te doznao tko se sve šeta i tko se šetao po Bijeloj kuæi: 29 èlanova Kongresa koji su optuženi za zlostavljanje svojih supruga, sedam uhiæenih zbog prijevare, 19 optuženih zbog ispisivanja lažnih èekova, 117 njih koji su barem dva puta bankrotirali u pokretanju nekog biznisa, troje uhiæenih zbog fizièkog napada, 71 osoba koja ima toliko kreditno zaduženje da ne može ni zatražiti kreditnu karticu, 14 uhiæenih zbog upotrebe droge, osam uhiæenih zbog kraðe i èak 84 osobe koje su samo 1998. godine uhvaæene kako u pijanom stanju upravljaju za volanom vozila, ali su nakon otkrivanja identiteta odmah puštene zbog kongresnog imuniteta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE