Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

DeMarcus Cousins kažnjen i u novom klubu

Ovoga puta su meta novog ispada DeMarcusa Cousinsa bili navijači. Liga ga je kaznila zbog „neprimjerenog rječnika“, te će ga isti koštati 50.000 dolara. Dva su incidenta posebno izražena i razlog su ovakvoj odluci. U prvome slučaju fanu Los Angeles Lakersa prilikom izlaska sa terena spominje muško spolovilo, a u drugome nakon što je ga je navijačica nazvala mekanim pokušao joj je objasniti da je debela i da treba sjesti.

Kao što naslov sugerira nije ovo prvi put da je novi centar New Orleans Pelicansa „dobio po džepu“. Podsjetimo, u prosincu je kažnjen od strane Sacramento Kingsa zbog konfrontacije na utakmici (opet protiv Lakersa) sa novinarom koji mu je navodno u jednom od članaka uvrijedio brata. Do prvog travnja prošle godine Cousins je ukupno platio zbog raznoraznih suspenzija i kazni 893.595 dolara. Taj iznos je nastavio rasti i u novoj sezoni te je već probio brojku od milijun dolara.

Tehničke pogreške također nisu strane Boogieu koji je zbog istih ove sezone ligi platio malo manje od 500.000 dolara te je debelo nadmašio sljedećeg na listi Alexa Lena koji je „dužan“ 53.851 dolar.

Centar Pelicansa visok 211 centimetara je ove sezone na prosjeku od 27,1 poen, 11 skokova i 4,7 asistencija uz šut iz igre od 44,9 posto.

Latest Posts

NE PROPUSTITE