Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

DeMarcus Cousins: Ne poštujem Barkleya

Jedan od najvećih igrača Alabame Charles Barkley, dok je gledao drugog igrača iz Alabame DeMarcusa Cousinsa, je izjavio novinarima da ga je on razočarao kao mladi perspektivni igrač.

Tenzije se stvaraju. Barkley je uvijek kritizirao mladog centra Sacramenta i nikada za njega nije imao riječi hvale. Centar Kingsa je kritike prihvatio osobno, i na svojevrstan način uzvratio velikom Barkleyu:

Ne poštujem te, niti ću te ikada poštivati. Nemamo ništa razgovarati. Tako da, svaki put kad se vidimo, nećemo pričati!

Barkley ne razumije zašto Cousins ima takav stav prema njemu. Sjeća se dok ga je gledao u školi kako igra. Konstantno se tužio na suce, pravio nesportske faule i pokupio nekoliko tehničkih prekršaja. Barkley je izjavio:

Pokušavao sam da ne govorim ništa negativno o njemu. Rekao sam da je imao priliku da se promjeni i bude vrlo dobar. Samo sam rekao novinarima da je razočarao. I tada sam rekao da može biti najbolji centar lige ako bude uporan. Nije imao strogog trenera koji bi ga tjerao ne velike odgovornosti. Samo želim da ga trenira netko poput Pata Rileya, Gregga Popovicha, Georga Karla ili Doc Riversa.

Cousinsu su tek 24. godine i sigurno ga čeka svijetla budućnost. Već se uz Dwighta Howarda ističe kao najbolji centar lige. Pitanje je samo zašto bi Barkley rekao tako nešto o njemu kad su zapravo dosta slični; možda je baš to upravo razlog njihove svađe.


Latest Posts

NE PROPUSTITE