Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

DeMarcus Cousins: Nisam očekivao poziv na All-Star

Kao što je već poznato, nadolazeći All-Star vikend (15. veljače) će zbog ozljede propustiti Kobe Bryant, kojega su navijači svojim glasovima izabrali za početnu petorku Zapada, a umjesto njega poziv je dobio DeMarcus Cousins.

Centar Kingsa pruža sjajne igre ove sezone, trenutno je na prosjecima od 23,6 poena (sedmi strijelac lige), 12,6 skokova (treći skakač lige) i 3,2 asistencije po susretu, ali njegova ekipa je s omjerom 17-29 daleko ispod crte za doigravanje, što je glavni razlog iz kojega ga treneri nisu odmah uvrstili među All-Star selekciju. To je promijenio Adam Silver, koji je Cousina označio kao zamjenu za Bryanta, što je mnoge iznenadilo jer je bez All-Star poziva ostao Damian Lillard, zvijezda Portland Trail Blazersa.

Nakon što je saznao da ga je Silver odabrao, Cousins je izjavio: “Iskreno, nisam očekivao poziv. Zapad ima puno talentiranih igrača ove godine. Luda stvar je što sam upravo s Lillardom komentirao rezultate objave rezervi te sam mu rekao da će sigurno njega izabrati.”

“Ovo je zaista sretan dan za mene. Prvo sam nazvao majku kada sam čuo vijest. Vikala je na telefon od sreće. Znate kakve su majke…”, dodao je Cousins, kojemu će ovo biti prvi od vjerojatno brojnih nastupa na All-Star utakmicama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE