Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

DeMarcus Cousins odlazi iz Sacramento Kingsa?

Koliko smo puta to čuli?

DeMarcus Cousins odlazi iz Sacramento Kingsa“, kažu razna predviđanja koja su ovaj put to došla od, ni manje ni više, čelnika u NBA ligi.

Kako stvari stoje, ovo je jako moguće.

Ne postoji razlog zašto ne bismo mislili da Cousins neće otići iz Sacramenta do kraja prijelaznog roka u veljači. Štoviše, to bismo mogli očekivati u prvoj polovici prosinca. To je špekulacija čelnika u NBA ligi.

Rekao bih 3 mjeseca, najviše“, rekao je jedan GM u Zapadnoj konferenciji koji je morao ostati anoniman jer mu nije dozvoljeno da priča o tuđim igračima.

Prije mjesec, mjesec i pol, zato što se više približe veljači, biti će teže napraviti razmjenu i manje će dobiti za njega.

Ovo izgleda kao da protivničke ekipe nagovaraju Kingse da razmjene Cousinsa, koji je nevjerojatno talentiran, relativno mlad i jako produktivan.

Manjinski vlasnik Kingsa, Shaquille O’Neal je već napomenuo da bi Kingsi mogli razmijeniti Cousinsa zato što im je već polako dosadilo njegovo ponašanje.

Cousins je uvijek bio “tempirana bomba“ što je često pokazivao.

Trenutno, Sacramento se vjerojatno koncentrira na pobjeđivanje, a ne na razmjenu pa se zato ona očekuje od prosinca pa nadalje.

Ona izjava da će Cousinsu pasti vrijednost u veljači je najvjerojatnije glupost. Još uvijek bi ostalo puno vremena Cousinsu za prilagođavanje i pomaganje novoj ekipi da uđe u doigravanje.

Što se tiče Kingsa, ako nastave kako su krenuli (4-7), trebali bi se fokusirati na razmjenu Cousinsa, pogotovo zato što mu ovog ljeta ističe ugovor, a time mu i vrijednost znatno pada.

Cousins trenutno u prosjeku zabija 26,6 poena po utakmici te ima 8,6 skokova i 1,1 blokadu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE