Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

DeMarcus Cousins suspendiran i novčano kažnjen

Centar Sacramento Kingsa DeMarcus Cousins po tko zna koji puta u karijeri je novčano kažnjen i suspendiran na jednu utakmicu zbog verbalnog vrijeđanja sudaca i udaranja Patricka Beverlyja, razigravača Houston Rocketsa.

U porazu 129:103 pred domaćim navijačima, Cousins je u trećoj četvrtini izbačen s utakmice zbog vrijeđanja sudaca nakon dodijeljene tehničke. Prilikom zakucavanja Dwighta Howarda, Cousinsu je suđen prekršaj s kojim se centar Kingsa očito nije složio te je odlučio stvari raspraviti sa sucem Courtneyem Kirklandom.

Kirkland mu je dodijelio prvu tehničku, a nakon unošenja u lice i psovanja je dobio drugu te je automatski isključen s utakmice.

Cousins je dobio novčanu kaznu od 20 tisuća dolara zbog vrijeđanja sudaca, a jednu utakmicu suspenzije je dobio zbog udaranja Beverlyja u trbuh, tako da ga neće biti u sutrašnjem ogledu protiv Los Angeles Lakersa.

Mladi centar Kingsa se nakon susreta ispričao: “Razočaran sam svojim postupanjem na terenu. Želim se ispričati svojim suigračima i navijačima.”

Cousins je trenutno na 15 tehničkih pogrešaka i predvodi ligu ove sezone, a još jedna će mu donijeti automatsku suspenziju i još jednu utakmicu neigranja. Prošle godine je skupio 17 tehničkih i 4 isključenja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE