Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

DeMarcus Cousins: U svlačionici vlada kaos

DeMarcus Cousins, centar Sacramento Kingsa igra svoju najbolju sezonu u karijeri. Ali to se ne odražava na uspjeh momčadi. Kingsi trenutno imaju omjer 25-40. Osim Cousinsa, Kingsi imaju još nekoliko jakih imena u momčadi poput Rudyja Gaya i Rajona Ronda. Unatoč tim imenima i još nekim igračima s klupe, George Karl nije uspio povezati ekipu i stvoriti dobru atmosferu u kojoj bi se Kingsi mogli boriti za doigravanje. DeMarcus Cousins opisao je trenutačno raspoloženje u svlačionici.

Znam da ima jako puno frustracije u svlačionici. Vjerujem da svi vjeruju kako bismo mi trebali biti bolji nego što jesmo, a mi smo isfrustrirani jer nismo. Ne igramo onako kako se od nas očekuje, tako da s tim dolazi i jako puno frustracije.“

Puno je nereda, puno nereda. Uobičajeno je najveća frustracija da se pobjeđuju utakmice. Ali ove sezone se toliko toga nakupilo, puno nebitnih stvari. Puno je toga i iznutra, puno bitki, uključujući i ljude koji bi trebali biti na našoj strani.“, rekao je Cousins.

Cousins je ove sezone najbolji igrač Sacramenta, postiže 27.4 koševa u prosjeku, 11.5 skokova i 3.3 dodavanja. Bez obzira na solidnu ekipu koju ima Sacramento, oni prvo trebaju riješiti svoje probleme u svlačionici kojih svakako imaju, a jedan od tih znakova i nedavna suspenzija Cousinsa na jednu utakmicu. jer se izderao na trenera Georgea Karla tijekom odmora. Ovo je ekipa koja se iz godine u godinu pokušava podići s dna, ali nikako ne uspijevaju iskoristiti svoje potencijale.

Latest Posts

NE PROPUSTITE