Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

DeMarcus Cousins: Želio bih vidjeti Walla u Kingsima

Nekadašnji suigrači na sveučilištu Kentucky te nakon toga prvi i peti izbori NBA drafta 2010, John Wall i DeMarcus Cousins danas u NBA ligi nastupaju za Washington Wizardse i Sacramento Kingse. Upravo su ove dvije momčadi sinoć odigrale međusobni susret u kojem je nakon produžetaka slavila momčad Wizardsa 101-95.

No, prije dvoboja Cousins je od strane novinara upitan o tome što misli da se Wall i Boogie ponovo udruže u nekoj NBA momčadi.

„Nikada se ne zna. U NBA ligi je sve otvoreno mada vjerujem da bi ponovno igranje s Wallom i Ericom Bledsoeom zaista bilo fantastično. Vjerujem da bi John mene želio kod sebe u momčadi. Tako isto i Eric nas želi obojicu u Sunsima. U NBA je sve otvoreno.“

Prema najnovijim informacijama iz Sacramenta Cousins nema ništa protiv da ostane u Kingsima s kojima je vezan ugovorom do 2018. godine, dok s druge strane Wall će biti slobodan igrač godinu poslije.

„Ako ne u NBA ligi onda možda u nekoj rekreativnoj ligi nakon što odemo u mirovinu. No, do tada imam nade da ćemo ponovo postati suigrači i vjerujem da će doći dana kada će John obući dres Kingsa“, završio je iskreni Cousins.

Inače u porazu Kingsa Boogie je zabio 36 poena uz 20 skokova dok je Wall utakmicu završio s 10 poena, 8 skokova i 11 asistencija

Latest Posts

NE PROPUSTITE