Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dennis Rodman objavio knjigu za djecu

Slavni američki košarkaš i peterostruki osvajač NBA prstena, Dennis Rodman, izbacio je putem internetske prodaje, vjerovali ili ne, knjigu za djecu.

Jedan od najkontroverznijih sportaša svih vremena, poznat po svojim ispadima, nošenju vjenčanica i ulogama u, blago rečeno, glupim filmovima, napisao je knjigu za mlađe uzraste u kojoj govori o svojoj borbi da se uklopi u društvo, usprkos svojem drugačijem izgledu i ponašanju.

Knjigu naziva “Dennis The Wild Bull” Rodmanovi će fanovi odmah prepoznati po upečatljivoj naslovnici na kojoj je veliki crveni bik (Chicago Bulls) s dugačkom crvenom kosom, dva piercinga u nosu, tetovažom i “kozjom bradicom”.

“Više od svega želim da djeca shvate: Nije važno što radite u životu. Nije važno jeste li bogati, siromašni, slavni ili vas nitko ne primjećuje. U redu je biti ono što jeste, jer će vas društvo s vremenom prihvatiti”, rekao je Rodman na potpisivanju knjiga.

Radnja same knjige je da mladi bik biva udaljen od svoje obitelji, te se priključuje grupi bikova koji su dio američkog spektakla rodea. Iako nimalo ne sliči ostalim bikovima, Dennis (bik) se s vremenom uklapa u društvo, te postaje prijatelj s ostalim članovima.

“Priznajem, iznenadio sam sam sebe. Nevjerojatno je da tako ekscentrična osoba poput mene napiše knjigu za malu djecu”, zaključio je “nebeski skakač” Rodman.

Podsjetimo, Rodman je u prošlosti već izdao nekoliko knjiga, no nešto drugačijeg sadržaja i naslova. “All Your Dreams Will Be Chrushed” (Svi će vaši snovi biti uništeni) je naziv jedne, a “I Should Be Dead by Now” (Trebao sam već biti mrtav) druge knjige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE