Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dennis Rodman: Thompson je najvažniji igrač Warriorsa

Golden State Warriorsi su jedna od najboljih ekipa NBA lige u posljednjih nekoliko godina. Sami vrh lige su dostigli zahvaljujući odličnim partijama dvostrukog MVP-ja Stepha Curryja, svestranog Draymonda Greena, a od prethodnog ljeta dodali su i superstara Kevina Duranta.

No, nekada najbolji skakač lige i jedan od obrambenih zvijeri, a poslije i Hall of Fame igrač, ludi Dennis Rodman ima drugačije mišljenje:

Znate što“, započeo je Rodman u svom stilu te dodao:

„Steph Curry ne bi trebao dobivati toliko pažnje. Zbog čega ovo govorim? Otkako ova momčad Warriorsa igra fenomenalno samo jedan čovjek čini da ovaj tim funkcionira kako funkcionira. Znate tko je taj čovjek?“, hipotetički je upitao Dennis, zatim nastavio:

„Čovjek po imenu Klay Thompson. Taj mali je fenomenalan. Ako bi otišao u drugu momčad bio bi sasvim prosječan igrač. Ono što želim reći jeste da Klay čini ovu momčad dobrom, jer se svi brinu oko Curryja, čijeg oca odlično poznajem – ali odgovorno tvrdim da je Thompson najbitniji igrač ove ekipe. Nije niti Curry niti Green nego Klay.“

S druge strane, Curry je odgovorio na izjavu Rodmana, rekavši kako je komično to što mnogi misle kako su njegovi nastupi ispod njegovog prosjeka ove sezone.

Mada, u čitavoj izjavi Rodmana u oko upada rečenica kada spominje da bi Thompson bio prosječan u bilo kojoj drugoj momčadi. Činjenica jeste da u Warriorsima ima dosta prostora zbog Curryja i Duranta, ali ostale momčadi NBA lige sigurno bi željeli imati Thompsona na svom rosteru.

No, opet kada razmislimo, Rodmanove izjave treba uzeti s rezervom, upravo zbog toga što je on Dennis Rodman.

Latest Posts

NE PROPUSTITE