Sunday, September 24, 2023

ZADNJE OBJAVE

Dennis Schroder zamalo završio u 76ersima

Prošlo je tjedan dana od trade deadlinea a tek se sad doznalo za neke od ponuda i tradeova koji su se skoro dogodili. Nakon što se doznalo da su Boston Celticsi pokazali jaki interes za Jahlila Okafora pred kraj prijelaznog roka otkrila se još jedna ponuda. U ovoj ponudi su Sixersi bili s druge strane tržišta to jest oni su ti koji su željeli igrača.

U pitanju je Dennis Schroder iz Atlanta Hawksa. Ovaj dvadesetdvogodišnji playmaker iz Njemačke bi bio pun pogodak za nemoćnu Philadelphiju. Pokazuje veliki potencijal, Atlanta se čak pokušavala riješiti i Jeffa Teaguea, igrača s možda najvećom reputacijom u cijelom timu i prošlogodišnjeg All-Stara, kako bi Schroderu mogli dati više prostora i minuta. Prema nekim nagađanjima Sixersi su mu čak spremni ponuditi maksimalan ugovor te 2017. godine kada će mladi play biti zaštićeni slobodni igrač.

U ponudu su bili uključeni Ish Smith, Nick Stauskas, Jakkar Thompson te pick prve runde ovogodišnjeg drafta. Pretpostavlja se da je to bio pick Oklahome ili Miamija. Dennisu ugovor istječe 2017. godine te se očekuje odluka na ljeto u kojoj bi Teague trebao napustiti momčad.

Dennis ove godine igra sasvim solidno te često zabljesne s klupe. Upisuje prosječno 11,2 poena, 4,7 asista te 2,8 skokova po utakmici. Biran je na draftu 2013. godine kao 17. izbor te bi ako se razvije maksimalno mogao bi biti odličan izbor.

Latest Posts

NE PROPUSTITE