Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Denver Anthonyju nudi novi trogodišnji ugovor

Ponajbolji košarkaš NBA momèadi Denver Nuggetsa Carmelo Anthony (26) primio je ponudu od strane svog aktualnog kluba za trogodišnjim produljenjem ugovora vrijednu 65 milijuna dolara.

Treæi pick prve runde NBA drafta iz 2003. godine krajem sljedeæe sezone može izabrati status slobodnog agenta, ali u razgovoru za Yahoo!Sports kazao je da želi ostati ukoliko klub pokaže ambiciju da puca visoko.

Drago mi je zbog ponude i osjeæam se dobro zbog toga. Cijenim što su mi poslali ponudu i što žele da nastavim karijeru ovdje. Ali na kraju se sve svodi na pobjeðivanje i osvajanje naslova. Ako osjetim da to mogu èiniti ovdje, onda æu ostati“, rekao je Anthony.

Ovdje sam veæ pet godina i osjeæam se ugodno u klubu. Moja je obitelj ovdje i kažem, ako osjetim da smo dovoljno jaki za borbu za naslov prvaka, ostajem.”

U karijeri je Anthony u regularnom dijelu sezone na prosjeku od 24.7 koševa, 6.2 skokova i 3.1 asistencije. Od svoje rookie sezone odveo je Nuggetse do doigravanja u svakoj sezoni, dva puta i do divizijskog naslova, a 2009. godine do prvog klupskog finala Zapadne konferencije nakon 1985.

Latest Posts

NE PROPUSTITE