Tuesday, May 24, 2022

ZADNJE OBJAVE

Denver bolji od Indiane u Kini

Denver Nuggets – Indiana Pacers 128-112
Košarkaši Denver Nuggetsa pobijedili su Indiana Pacerse 128-112 u utakmici odigranoj u Pekingu u sklopu promocije NBA lige u Kini.

- Advertisement -

Brand NBA lige snažno se promièe u Kini gdje prema nekim istraživanjima oko 450 milijuna ljudi gleda utakmice najjaèe košarkaške lige svijeta na televizijskim ekranima.

Nuggetse je do pobjede predvodio Carmelo Anthony s èak 45 ubaèenih koševa, od èega je èak 28 ubacio u prvih 15 minuta utakmice.

” Bio je to jedan od onih dana. Osjeæao sam se dobro i šutevi su mi ulazili” rekao je Anthony nakon dvoboja odigranog u dvorani Wukesong pred 17.000 gledatelja. Zvijezda Nuggetsa završila je utakmicu sa ubaèenih 14 od 19 šuteva iz igre, te 16 od 17 pogoðenih slobodnih bacanja.

- Advertisement -

Bila je ovo zapravo uzvratna utakmica izmeðu ovih dviju momèadi koju su odigrali takoðer u sklopu promocije NBA lige u tajvanskom Taipeiju u èetvrtak, gdje su Indiana Pacersi slavili 126-104 pobjedu.

Osim veæ spomenutog Anthonyja na parketu su se istakao i suigraè mu Nene s 21 košem i 5 skokova, dok je kod Pacersa najefikasniji bio Roy Hibbert s 21 košem i 9 skokova.

Video isjeèak sa utakmice možete pogledati ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE