Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Denver Nuggetsi razmjenjuju Kennetha Farieda?

U zadnje dvije godine jedan od igrača za koje se najviše priča o razmijeni u neku drugu momčad jeste krilni centar Denver Nuggetsa Kenneth Faried.

Ni sada se ništa nije promijenilo povodom toga.

Zach Lowe je rekao nedavno za ESPN:

,,Nuggetsi su opet u epicentru kao jedna od momčadi spremnih za razmjenu. Kenneth Faried ima još tri godine ugovora, te je poželjan za druge momčadi. Kenneth će u naredne tri godine ukupno zaraditi 38,67 milijuna dolara, te je njegov ugovor jedan od najpoželjnijih s obzirom na rast salary capa. Faried je ipak problem u Denveru. Ne širi napad, ne štiti obruč je nije dobar obrambeni igrač. Ne skuplja ni dovoljno skokova za krilnog centra.

Nuggetsi imaju sjajan nukleus mladih igrača kao što su Nikola Jokić, Jusuf Nurkić, Juan Hernangomez . Veteran Darrell Arthur također igra pod obručima na poziciji krilnog centra, dok po potrebi i Talijan Danilo Gallinari može igrati četvorku u small petorci.

Ne vidim zašto Nuggetsi ne bi bili spremni zamijeniti Farieda.

Ja vidim da su oni u ovom trenutku spremni na razmjenu.“

Ostaje nam vidjeti hoće li ipak Denver razmijeniti svog krilnog centra. Ono što je poznato jeste da bi Denver mogao potražiti beka, jer im se prije neki dan ozlijedio Gary Harris.

Latest Posts

NE PROPUSTITE