Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Denver odahnuo: Faried samo lakše ozlijeđen

Denver Nuggetsi doživjeli su i treću ozljedu jednog od ključnih igrača u posljednjih nekoliko tjedana. Srećom, stopalo Kennetha Farieda je samo uganuto.

U noći sa subote na nedjelju košarkaši Denver Nuggetsa ugostili su momčad Portland Trail Blazersa u samom smiraju regularnog dijela NBA sezone, te nakon manje od tri minute prve četvrtine ostali bez igrača nadimka “Manimal”.

Košarkaš izuzetnih skakačkih sposobnosti stao je pri doskoku na nogu Willu Bartonu, te s bolnom grimasom na licu, uz pomoć ljudi s Denverove klupe, napustio dvoranu. No, za manje od dva sata Denver je objavio da će s Fariedom sve biti u redu, što je i on sam potvrdio pri izlasku iz bolnice.

“Znam da ću biti spreman. Ako mogu hodati, mogu i igrati”, rekao je Faried, koji se u prvi tren prepao ozbiljnije ozljede. “Nikada nisam osjetio takvu bol. Mislio sam da mi je sezona gotova.”

Denver se dvije utakmice prije kraja sezone bori za treće mjesto Zapadne konferencije s Los Angeles Clippersima i Memphis Grizzliesima, te bi izostanak Farieda mogao biti prilično osjetan. Krilni centar Nuggetsa je ove sezone na prosjeku od 11,5 poena i 9,2 skoka po utakmici.

Podsjetimo, ranije je Denver ostao bez Danila Gallinarija, a prethodno i bez Tya Lawsona, koji se, srećom po Nuggetse, nedavno vratio na parket.

Latest Posts

NE PROPUSTITE