Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derbi Istoka pripao Cavsima, Bogdanović odličan u porazu Netsa

Sinoć je odigrano pet utakmica. Sjajnu večer imao je Bogdanović u novom porazu Netsa. LeBronova odlična utakmica u pobjedi protiv Raptorsa. Fantastični Bullsi ostvarili visoku pobjedu na gostovanju protiv Trail Blazersa.

Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors 121:117

U reprizi prošlogodišnjeg finala istočne konferencije Cleveland Cavaliersi su uspjeli nanijeti prvi poraz Raptorsima u gostima.  LeBron James postigao je 28 poena, 14 dodavanja i devet skokova. Uz njega najbolji je bio i Kyrie Irving s 24 poena, pet skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene. Kod Raptorsa najučinkovitiji su bili Kyle Lowry s 28 koševa, devet dodavanja, pet skokova i četiri ukradene i DeMar DeRozan s 26 koševa, šest skokova, četiri dodavanja i tri ukradene.

Miami Heat – Atlanta Hawks 90:93

Atlanta je sjajno ušla u sezonu i ostvarila je svoju osmu pobjedu u sezonu na gostovanju u Miamiju. Dennis Schröder ubacio je 18 poena i četiri dodavanja u dresu Hawksa. Doprinos s klupe Hawksi su imali od Mikea Muscale koji je imao 14 poena, pet skokova, četiri dodavanja i ukradenu. Kod Heata treba izdvojiti Hassana Whitesidea, koji je imao 19 poena, nevjerojatnih 25 skokova, dva dodavanja i dvije ukradene.

Minnesota Timberwolves – Charlotte Hornets 108:115

Hornetsi onako iz sjene drže se za sami vrh lige, tako su i na gostovanju u Minnesoti došli do nove pobjede. Kemba Walker odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu, imao je 30 poena, pet skokova, šest dodavanja i pet ukradenih. Nicolas Batum je također odigrao sjajno, ubacivši 16 poena, uz sedam dodavanja, šest skokova i tri ukradene. Kod domaćina Andrew Wiggins je imao 29 poena, tri dodavanja i dvije blokade.

Portland Trail Blazers – Chicago Bulls 88:113

Visoku pobjedu na gostovanju u Portlandu uspjeli su ostvariti košarkaši Chicago Bullsa. 27 poena, 12 skokova, pet dodavanja imao je predvodnik Bullsa Jimmy Butler.  Pratio ga je Dwyane Wade koji je imao 19 poena, pet skokova, pet dodavanja i dvije ukradene. Kod neraspoloženih domaćina najbolji je Damian Lillard s 19 poena, pet skokova i četiri dodavanja uz šut 7-22.

Los Angeles Lakers – Brooklyn Nets 125:118

Lakersi su ostvarili još jednu domaću pobjedu, četvrtu u ovoj sezoni. D’Angelo Russell s 32 poena, osam skokova, četiri dodavanja i tri ukradene predvodio je Lakerse. Julius Randle ie imao triple-double, 17 poena, 14 skokova i 10 dodavanja. Kod Netsa Najviše poena je imao Brook Lopez, 30, uz 10 skokova. Bojan Bogdanović je imao impresivnu večer s 29 poena, tri skoka i dvije ukradene uz šut 11-18. Ivica Zubac nije nastupio u ovom susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE