Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derek Fisher otkrio po čemu se izdvaja Kevin Durant

Iskusni razigravač na zalasku karijere, Derek Fisher, potpisom za Oklahoma City Thunder došao je u priliku igrati s još jednim velikanom NBA lige, Kevinom Durantom, o kojem ima samo riječi hvale.

39-godišnji Fisher je NBA karijeru započeo 1996. godine te je do 2004. bio član Los Angeles Lakersa, a u Lakersima je igrao i od 2007. do 2011. godine. Od polovice prošle sezone nosi dres Thundera, te je za Daily Express progovorio o zvijezdama s kojima je igrao – Kobejem Bryantom i Kevinom Durantom.

“Kvaliteta zbog koje je Kobe velik igrač je ta što je on nepopustljiv i neumoran u svojoj pripremi. Takvi igrači su neumorni u svojoj želji da budu bolji od svih ostalih”, rekao je Fisher te otkrio po čemu je Kevin Durant drugačiji od ostalih zvijezda s kojima je igrao.

“Kevin je svake godine sve bolji igrač. Ono što sam uspio vidjeti do sada mi govori da je još bolji nego je bio prošle sezone. Ono što odvaja Kevina od brojnih mladih zvijezda prije njega i vjerojatno od onih koji će doći poslije njega, je ta što je on fenomenalna osoba. On zaista brine o uspjehu svih svojih suigrača i mislim da će se to spominjati kada se bude raspravljalo o tome koliko je postigao u karijeri. Bez obzira koliko on uspjeha postigne, on će sve to podijeliti sa svojim suigračima, a to je ono što njega najviše zanima.”

Možemo pretpostaviti i kako je Fisher ovim riječima želio ukazati da je Bryant, koji mu je bio suigrač tijekom 12 i pol sezona, bio drugačiji tip igrača i osobe od Duranta i da nije toliko mario za svoje suigrače koliko to radi Durant.

Zasigurno će ovo Bryanta dodatno motivirati za utakmicu protiv Oklahome, a dobro znamo da Kobe uvijek pamti ovakve stvari i želi se “osvetiti”, odnosno dokazati da je bolji od svih ostalih.

Latest Posts

NE PROPUSTITE