Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Deron šokiran i nezadovoljan odlaskom u Netse

Juèer popodne je odjeknula vijest o prelasku Derona Williamsa u New Jersey Netse, a prema trenutnim informacijama iz Amerike (po)najboljem organizatoru lige to nije najbolje sjelo na dušu.

26-godišnji košarkaš navodno nije zadovoljan odlukom èelnih ljudi iz Utaha. Štoviše, odluka ga je šokirala jer nije planirao napustiti Salt Lake City.

No Deron, kao i veæina njegovih prijatelja koji kruh zaraðuju na NBA parketima, moraju prihvatiti èinjenicu da jednostavno nemaju dovoljno moæi utjecati na takve rasplete, veæ je to dio natjecanja.

Danas je Williams održao press konferenciju na kojoj je iznio svoja razmišljanja o ovoj razmjeni igraèa. Isprva je bio iznenaðen i pomalo frustriran, no kasnije je prihvatio tu èinjenicu, jer sve je to ipak dio posla.

“Lagao bih kada bih rekao da nisam bio nervozan kada sam èuo da sam zamijenjen u ekipu s omjerom pobjeda i poraza 17-40“, izjavio je Williams. Za Netse je sada važno pitanje hoæe li Williams produžiti ugovor s njima nakon što mu istekne tekuæi ugovor sljedeæe sezone.

“Trenutno ne mogu ništa reæi što se toga tièe. Ne znam još što æe buduænost donijeti”, odgovorio je Williams na pitanje koje izravno odluèuje o buduænosti ekipe iz New Jerseya.

Nakon toga je još kazao kako æe prvo saèekati novi kolektivni ugovor, nakon èega æe biti jasnije koliki mu ugovor Netsi, ali i druge ekipe, mogu ponuditi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE