Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Deron Williams komentira svaðu sa trenerom

Razigravaè Utah Jazza Deron Williams priznao je da se svaðao sa bivšim trenerom Jerryjem Sloanom, ali smatra da nije zaslužan za njegov otkaz.

Williams i Sloan su se posvaðali tijekom poluvremena u utakmici protiv Chicago Bullsa prošle srijede. “Rekao je da je njegovo vrijeme došlo. Bila je to njegova odluka. Osjetio je da je vrijeme za to”, rekao je Williams. “Možda je svaða sa mnom bila kap koja je prelila èašu. Ako je tako, kriv sam za to. Ali tko god vjeruje da bih ja mogao prisiliti trenera Sloana na otkaz, taj je lud. On je jaèi od toga.”

Razne špekulacije koje govore o tome da je Williams odgovoran za Sloanov otkaz neæe samo tako prestati, i Williams je toga svjestan. “Posvaðali smo se. Nije nam bio prvi put”, kaže Williams. “Jesam li ja razlog njegove ostavke? Èisto sumnjam. Nisam nikada rekao da u momèadi možemo biti ili on ili ja. To se nikada nije dogodilo.”

Jazzeri su trenutno na sedmoj poziciji Zapadne konferencije sa 31 pobjedom i 23 poraza. Od zadnjih 10 utakmica izgubili su njih 6, a za prvom moèadi konferencije San Antonio Spursima zaostaju sa 14.5 pobjeda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE